Pits Andersons kļuvis par vectētiņu

Latvijas rokenrola karalis Pits Andersons beidzot kļuvis par vectētiņu.

Viņa vecākā meita Džoanna un viņas vīrs, Latvijas Televīzijas ģenerāldirektors Edgars Kots 6. janvārī kļuvuši par vecākiem savai pirmdzimtajai – meitiņai Rebekai Paulai.

Rokenrola karalis Pits Andersons (64) »VZ« pastāstīja, ka mazulīte ir viņa pirmais mazbērns. Uz jautājumu, kā viņš jūtas savā jaunajā − vectētiņa − lomā, mūziķis neslēpa milzīgo prieku un atzina, ka mazbērniņš bijis ļoti gaidīts: «Sen jau bija tā jājūtas!» Pavisam viņam ir trīs bērni: Džoanna (37), Evelīna (26) un Glens Olivers (11). Jāpiebilst, ka LTV ģenerāldirektoram Edgaram Kotam (42) no pirmās laulības ir arī dēls.

Pērn apritēja 50 gadi, kopš Pits Andersons ir uz skatuves, – tas bija 1959. gads, kad viņš izveidoja pirmo grupu. Šodien viņš ir vienīgais mūziķis no Latvijas un visas bijušās Padomju Savienības, kura vārds ir ierakstīts «Rockabilly Hall Of Fame». Pērnajā pavasarī Pits Andersons izveidoja savu jauno īstenā klasiskā rockabilly stila grupu «The Swamp Shakers», kuras sastāvā muzicē arī viņa sieva Anna. Martā jaunizveidotā grupa dosies tūrē pa Somiju.

Svarīgākais