Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Sončika jauna drauga meklējumos

© F64

Ik nedēļu sabiedrības dāma Anete Sončika redzama ar citu pavadoni – pagājušajā nedēļā viņa manīta kopā ar bijušo basketbolistu Kasparu Vecpuisi, kurš, iespējams, pie efektīgās blondīnes sāniem nomainījis uzņēmēju Renāru Kemzānu.

Vecpuisis Vecpuisis

Pagājušās nedēļas nogalē ballīšu karaliene Anete Sončika viesojās klubā «Push», kur viņas pavadoņa lomu pildīja Kaspars Vecpuisis – bijušais basketbolists, kurš gan vairāk pazīstams kā pašlaik aktīvo basketbolistu draugs un domubiedrs. Kā novēroja »VZ«, abi vakaru pavadīja, sadevušies rociņās, viens no otra neatkāpjoties gandrīz ne soli. Klubā tovakar ballējās arī Vecpuiša draugi – basketbolisti Sandis Valters un Armands Šķēle.

Brīva vīrieša statusā esošais Vecpuisis dzeltenajai presei ir diezgan interesants kadrs – viņš ļoti bieži ballējas kopā ar basketbolistiem, taču pats nekad nav manīts, kā agrāk policijas protokolos tika minēts, «cilvēka cieņu pazemojošā izskatā». Pat vēl vairāk: kad Sandis Valters klubā «Mad House» pārspīlēja savu alkoholietilpību (par to vēstīja »VZ«), saimnieki zvanīja tieši Vecpuisim, un viņš ieradās, lai savāktu draugu un nogādātu mājās. Arī agrāk Vecpuisis ar Sončiku redzēti kopā, turklāt situācijās, kuras būtu grūti komentēt ar ierasto «mēs esam tikai draugi», tomēr līdz šim abi nolieguši, ka būtu pāris.

Vai uzņēmējs jau pagātnē?

Ja iepriekš tika minēts, ka īso svārciņu īpašniece Sončika vairs nav manīta katrā sabiedrības krējuma ballītē, jo iemesls ir viņas attiecības ar uzņēmēju Renāru Kemzānu, tad nu, šķiet, arī tā jau ir pagātne. »VZ« jau rakstīja par viesnīcas administratores Sončikas attiecībām ar veikala «Degviela» līdzīpašnieku Kemzānu, kurš draugu lokā labāk pazīstams kā Gastons. Abi gan savas attiecības publiskot nesteidza (iespējams, ka pat nepaguva), tāpat arī šobrīd nav nekādu komentāru ne no Sončikas, ne no Vecpuiša.

Atdeva neatdodamo

Ballīšu karalienei Anetei Sončikai viszināmākais bijušais mīļotais vīrietis ir Oskars Barševskis juniors, kuru gan Sončika nevēlējās uzturēt pēc tam, kad tēvs to izslēdzis no mantojuma par izšķērdīgo dzīvesveidu. Tajā pašā laikā »VZ« avoti vēsta, ka Sončikai nav bijis nekas pretī uzturēt vienu no tā laika draudziņiem Normundu Pareizu, par kuru presē netika rakstīts, bet kurš pēc sava uzņēmuma bankrota bija iemitinājies Sončikas dzīvoklī. Savulaik puiša profilā portālā draugiem.lv Sončika bija strikti ierakstījusi «nevienam neatdošu», taču nu jau arī šī «neatdošana» pieder pagātnei.