Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Dziedātāja Loona gatava kļūt par Ģedertes mīļāko

© Vakara Ziņas

Par blondīņu burziņa galveno viešņu kļuva nīderlandiešu latino dziedātāja Loona(Marija Hosē van der Kolka), kas pasaules slavu iemantoja 90.gadu beigās, pateicoties hitam «Bailando».

Šī Loonai bija otrā viesošanās Latvijā– 2008.gadā viņa pabija Cēsīs uz tur notiekošo «Disko nakts» ballīti. »VZ« izmantoja iespēju aprunāties ar karstasinīgo blondīni.

–Jau otro reizi viesojaties Latvijā, kā patīk?

–Ļoti patīk! Esmu patīkami pārsteigta par visu šodien notiekošo! Šķiet, ka cilvēki Latvijā māk izbaudīt īstu ballīti. Es pirmo reizi dzīvē pati devos iekšā putās putu ballītē! Cilvēki tik jautri, tik atvērti! Es iepazinos ar jauku meiteņu kompāniju, ar kurām arī patrakoju pa putām. Latvijā cilvēkiem ir ļoti labi kopti ķermeņi, un ballītes pludmalē ir īstā vieta, kur sevi parādīt. Šodien redzēju ļoti daudz glītu blondīņu, kā no modes žurnālu vākiem.

–Meitenes novērtējāt kā konkurente vai kā medniece? Ilgu laiku taču bijāt redzama kopā ar vācu modeli[Džinu Līsu]!

–Es varu atzīties, ka novērtēju skaistus ķermeņus vienmēr ar nelielu iekāri. Taču, kas attiecas uz manām attiecībām ar Džīnu, tā bija manas menedžeres ideja. Manās un Džīnas attiecībās īsti bija tikai publiskie skūpsti. Taču godīgi varu teikt, ka meitenes skūpstās maigāk un jutekliskāk.

–Esat kādreiz arī patiesi iemīlējusies sievietē?

–Sirds jau neatšķir dzimumus, bet man nav bijušas attiecības ar sievieti. Varbūt koledžas gados man bija simpātijas pret labāko draudzeni, bet attiecības man bija tikai ar Džīnu, un tās pašas noorganizēja mūsu menedžeri(smejas).

–Tātad šobrīd atkal dzīvojat ar vīru?

–Ar viņu esmu kopā jau no 2005.gada, bet publikai vajag uzsist asinis ar kādu ārlaulības sakaru.

–Pirms brīža teicāt, ka Latvijā ir skaistas sievietes. Varbūt sava jaunā mīļākā jāmeklē šeit?

– Laba doma! Bet kuru? Viņas visas tik skaistas(koķeti lūkojas apkārt)!

–Varbūt Marika Ģederte būs īstā– viņa ir titulēta «Mrs Universe» titula ieguvēja!

–Es neiebilstu. Es būtu ar mieru būt par viņas mīļāko. Tikko tieši abas kopā fotografējāmies, tā ka pirmā bilde mums jau ir. Tiesa, nav tik pikanta, kā ar Džīnu(skaļi smejas). Labi, es esmu aizrunājusies, laiks iekustināt ballīti!