Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Jaunzeme-Grende saņem brāzienu par ikriem un kleitu

© Vakara Ziņas

Šonedēļ kārtējo kritikas devu pār savu galvu saņēma daudzcietusī kultūras ministre Žaneta Grende-Jaunzeme – gan par kārtējo neveiksmīgo kleitas izvēli, gan par dalību Krievijas dienas svinībās.

Portāla «pietiek.com» publicētajā Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»–TB/LNNK biedru iekšējā sarakstē daudzi bija pauduši sašutumu par kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes dalību Krievijas vēstnieka Aleksandra Vešņakova rīkotajā pieņemšanā, kur, kā pēc tam varēja vērot fotoattēlos, sarkanie un melnie ikri ēsti ar lielajām karotēm un netrūka arī citu delikatešu. Protams, ne jau gastronomiska skaudība vadīja nacionāļus, kuru vidū pat gruzdēja apņemšanās pieprasīt ministres demisiju, tomēr viss beidzās laimīgi – apvienības valdē tika konstatēts, ka nekas briesmīgs nav noticis.

Līdz šim Grende-Jaunzeme vairāk gan izcēlusies kleitu jomā – kā zināms, viņa pat uz atvadu ceremonijām mēdz ierasties teju vai minisvārkos. Arī nupat notikušajā pasākumā par godu Ņujorkā dzīvojošās latvietes Vijas Vētras 90. jubilejai ministre, kāpjot uz skatuves un sakot uzrunu, ar savu kleitiņu pārsteigusi vecāka gada gājuma kundzītes, kuras atzinušas, ka šādi piedienas tērpties jauniem skuķiem, nevis sievietei 49 gadu vecumā – par to ziņo dzīvesstila portāls «sejas.lv».