Marika Ģederte šokē ar ārkārtīgi drosmīgu kleitu

© F64

Ar tikpat lielu vērienu, kā divdesmit glītākās dāmas no visas pasaules cīnījās par uzvaru konkursā «Mrs. Top Of The World 2013», publikā esošās kundzes un jaunkundzes cīnījās, kurai izdosies vairāk pārsteigt ar savu tērpu.

Šajā ziņā līdere nenoliedzami bija uzņēmēja, «Mrs. Universe 2008» Marika Ģederte, kuras kleitas dekoltē bija apspriestākais temats dzeltenajos portālos teju visas nedēļas garumā.

Apmeklējot konkursu «Mrs. Top Of The World 2013», kādreizējā oficiāli par pasaulē skaistāko precēto sievieti atzītā uzņēmēja Marika Ģederte Jūrmalā piesaistīja uzmanību ne vien ar kleitas košo krāsu, bet arī ļoti drosmīgu dekoltē. «Kleitas audums ir pirkts Latvijā, un arī pats tērps šūts Latvijā. Man tā bija kā sievišķīga vājība, gribējās tieši dzeltenu kleitu. Kā jau ierasts, manā garderobē pārsvarā dominē spilgtas kleitas, un šis audums mani sievišķīgi uzrunāja,» sarunā ar »VZ« atklāja Ģederte. Par kleitas dekoltē runājot, viņa neslēpa, ka bija sākumā nedaudz samulsusi par pastiprināti pievērsto uzmanību, taču savā ziņā tas pat glaimojis. «Gatavojos pasākumam, kas notiek pludmalē, tāpēc arī izlēmu ģērbt šādu kleitu. Man ļoti patika, kā šis tērps man piestāv, bet es gan nesolu, ka arī turpmāk mana kleitu izvēle būs tikpat drosmīga,» smejoties teica Ģederte. Vīram pret dzelteno kleitu ar drosmīgo dekoltē neesot bijis iebildumu. «Vīrs izteica vairākus komplimentus par manu izskatu. Katrā ziņā – līdz šim viņš nekad man nav licis pārģērbties,» piebilda uzņēmēja.

Svarīgākais