Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Aktieris Grāvelis vasarā atpūtīsies dzimtajā pusē

© Kaspars Ūdris

Aizvadītā nedēļa Dailes teātrī bija pēdējā aktīvā mēģinājumu nedēļa – notika gatavošanās sezonas noslēgumam ar izrādi «Džons Neilands». Vienā no lomām izrādē redzams arī atraktīvais Gints Grāvelis, kas jau sajutis brīvības elpu un plāno izbaudīt vasaru Skrundā.

Šajā sezonā teātra izrāžu daudzums vairs nav atlicis liels, un aktieri pamazām sāk iejusties atvaļinājumu ritmā. Piemēram, Gints Grāvelis labi atpūtās Dailes teātra āra kafejnīcas «Epikūra dārzs» sezonas atklāšanas pasākumā, gan uzdziedot, gan spēlējot ģitāru. «Ir jauki sajust īstu vasaru un izbaudīt šādu vakaru brīvā noskaņā. Mēs vēl aktīvi mēģinām un gatavojamies izrādēm, tomēr – jā, sezona jau drīz beigsies, un varēs kādu laiciņu izbaudīt brīvību. Protams, būs jau dažādas «haltūras» un pilsētas svētki,» sarunā ar »VZ« prātoja Grāvelis. Vasaras atpūtas plāns šobrīd tiek izstrādāts, un viena lieta ir pilnīgi skaidra – Grāvelis bieži būs sastopams Skrundā. «Ir ļoti spēcīga doma pazust no Rīgas un doties uz dzimto pusi. Gribas vienkārši atpūsties Skrundā kopā ar draugiem, kas sen nav satikti,» vaļsirdīgs savos plānos bija aktieris.

Tieši viņš bija viens no spilgtākajiem un asprātīgākajiem «Epikūra dārza» atklāšanas ballītes apmeklētājiem. Pašam aktierim ballīte savā ziņā bija arī liels pārbaudījums, jo pēc visai ilga laiciņa viņš publiski ķērās pie ģitāras spēlēšanas un dziedāšanas. «Jā, ir jau tāds neliels stresiņš – kā būs, kā izdosies. Tomēr pirkstus esmu ievingrinājis!» pirms došanās uz skatuves atklāja Grāvelis.