Nomēģinājusi dāņu pensionāru, divus itāliešus un Ēģiptes nigērieti, Kombuļu Inese beidzot precas

© Publicitātes foto

Kolorītā dziedātāja Inese Cibuļska (34) jeb Kombuļu Inese sociālajos tīklos jau pārdēvējusies sava līgavaiņa itāļa Paskvāles Adario uzvārdā. Apprecējusies? Nē, tikai vēl sapņo par to. Kāzu datums vēl gan nav noteikts, taču jau jūnija vidū būšot gatava Kombuļu Ineses greznā kāzu kleita.

Jau jūtas precēta

Šķiet, Latvijā nav cilvēka, kas nebūtu kaut ko dzirdējis par savdabīgo mūziķi Inesi Cibuļsku jeb Kombuļu Inesi – viņas daudzajiem mīlas dzīves līkločiem ir grūtāk izsekot nekā seriāla «Hameleonu rotaļas» notikumiem. Jāatgādina, ka rudenī sieviete pat nonāca Talsu krīzes centrā, kur viņai nācās uzturēties vairākas nedēļas, taču pēc tam sekoja iepazīšanās ar itāli Paskvāli Adario un jaunas mīlas atklāsmes. Šā mēneša sākumā Kombuļu Inese sociālajos tīklos savai uzvārdu virtenei, no kuriem visus viņa nav spējusi pat pareizi uzrakstīt, pievienojusi klāt arī uzvārdu Adario. Vai atkal ir iestūrējusi laulības ostā? «Nē, vēl neesmu apprecējusies, bet esmu bildināta! Tas bija ļoti romantiski! Es jau jūtos kā Paskvāles sieva, mēs kopā strādājam arī pie grandioza šova ar dziesmām itāļu valodā. Man jau sāk šķist, ka iepriekšējā dzīvē esmu dzīvojusi Itālijā. Es bez problēmām apgūstu šo valodu gluži kā dzimto,» sarunā ar »VZ« savos priekos dalījās Cibuļska. «[Kāzu] datumu vēl neesam nolikuši, bet man jau top kāzu kleita. To darina pazīstama šuvēja Laine Saulīte – pie viņas sev apģērbu šuj arī daudzi aktieri un mākslinieki. Tā būs grezna kāzu kleita. Mēs jau esam runājuši par kāzām un domājam precēties tepat Kurzemē, bet īstā svinēšana būs Itālijā kopā ar vīra radiem.» Dziedātāja jūtoties laimīga, jo atradusi savu ideālo vīrieti. «Mēs kopā rakstām pasakainas dziesmas itāļu valodā. Viņš ir jauks pret mani un bērniem, un, godīgi sakot, gultā viņš arī ir neatkārtojams,» jūsmoja Inese.

Savus fanus nepametīs

Dziedātāja jau trīs reizes ir bijusi Itālijā, arī Romā, un neslēpj sajūsmu par turieniešiem. «Itāļi ir ļoti atvērti emocijām: viņi priecājas no sirds un dusmojas no sirds, viņi neslēpj savas emocijas aiz ledaini vienaldzīgām sejas izteiksmēm. Man ļoti patīk itāļi. Arī mīļotā radi ir priecīgi par gaidāmajām kāzām. Regulāri ar viņiem runāju «skaipā» un nevaru vairs sagaidīt jūniju, kad satikšu viņus klātienē. Es ļoti cītīgi apgūstu itāļu valodu, un tikai reizēm man kaut ko sanāk pateikt nepareizi. Arī bērni kopā ar mani mācās itāļu valodu un ir priecīgi, ka dosimies ciemos pie Paskvāles. Paskvāle nāk no Itālijas dienvidiem, un es vēl neesmu nekad bijusi tajā reģionā,» stāstīja Kombuļu Inese. Kaut arī vilinājums pēc kāzām kopā ar bērniem pārcelties dzīvot uz Itāliju pie mīļotā vīrieša ir ļoti liels, dziedātāja to nedarīs. «Mēs abi ļoti nopietni strādājam pie jaunām dziesmām un koncerta šova. Nebūtu godīgi pamest manus uzticamos fanus šeit Latvijā un dziedāt tikai itāļu publikai, kas mani tik ļoti nemīl,» rezumēja dziedātāja.

Bijušie liekot mieru

2011. gada oktobrī oficiāli šķirta Ineses laulība ar kādreizējo grupas biedru un četru bērnu tēvu Ēriku Cibuļski (59) – viņš kopā ar vecākajiem dēliem aizvien dzīvo Kombuļos un rūpējās par nelielo saimniecību. «Ar Ēriku laulība jau sen ir šķirta, oficiāli esmu brīva. Šobrīd mūsu attiecības ir samērā neitrālas,» norādīja dziedātāja. Savukārt Priekulē dzīvojošais dāņu pensionārs Bends Jensens Storgārds, ar kuru sieviete teju trīs gadus dzīvoja civillaulībā, ir atradis sev jaunu mīļāko. «Es skatos, ka tā nabaga meitene iekāpusi tajā pašā peļķē, kurā es reiz biju. Es jau viņu brīdināju, bet, kad cilvēks ir iemīlējies, viņam ir rozā brilles un neko sliktu neredz. Es ceru, ka viņa laickus attapsies un nepiedzīvos tādu pazemojumu kā es reiz,» to atminoties, nopūtās Cibuļska.

Svarīgākais