Dziedošais policists Puzikovs solās vairs neielaisties dienesta romānos

© F64 Photo Agency

Savu jaunāko dziesmu «Viņas varā» un klipu tai pagājušajā nedēļā prezentēja dziedošais policists Nikolajs Puzikovs. Ne tikai klipā, bet arī dzīvē (ballītē) viņa uzmanība aizdomīgi uzkrītoši tika veltīta klipa galvenajai varonei.

Sava klipa prezentācijas vasarīgajā ballītē Nikolajs Puzikovs bija bez otrās pusītes, bet izteikti daudz uzmanības veltīja klipa galvenās varones lomas atveidotājai Baibai Kušķei – tieši viņa ir tā, par kuru ir dziesma «Viņas varā». Puzikova uzmanības apliecinājumi gan esot bijuši tikai pieklājības žesti. «Dziesma ir par mīlestību. Precīzāk – par to iemīlēšanās posmu, kad meitenes dēļ esi kā bez prāta. Tajā brīdī esmu pilnīgi meitenes varā,» par klipa ideju stāsta Puzikovs.

Reālajā dzīvē puisis gan aizvien bauda brīvību. «Meitenēm ar mani ir grūti: mūsu attiecībām tiktu pievērsta preses uzmanība, un arī es pats esmu ļoti prasīgs pret meitenēm. Patiesībā man ir ļoti lielas prasības, un ne katra meitene varētu mani izturēt,» smaidot atzina Puzikovs. Vaicāts, vai kāda no videoklipā redzamajām meitenēm nav mēģinājusi viņu savaldzināt, puisis atbildēja noliedzoši: «Es nekad nejaucu darbu ar privāto dzīvi. No pieredzes zinu, ka nekas labs nevar sanākt, veidojot attiecības ar kolēģi.»

Svarīgākais