Roberto motorollera dēļ skandalējas ar brāli

© F64 Photo Agency

Ar skaļu ballīti atklāta motorolleru sezona, kam par godu pulcēties Rīgā, Krasta ielā, tika aicināti visi Latvijā esošie «Vespa» rolleru īpašnieki. Tostarp arī pašmāju itālietis Roberto Meloni, kurš amatu apvienošanas kārtībā arī vadīja šo pasākumu.

Nesen dziedātājs Roberto Meloni pabija savā dzimtajā Sardīnijā, kur paviesojās pie ģimenes un draugiem, bet, atgriežoties Latvijā, pirmais viņa darbs bija motorolleru sezonas atklāšanas pasākuma vadīšana. «Man [motorollers] «Vespa» asociējas ar labu laiku, ar silto sauli, ar vēju, kas tev glāsta seju, kamēr dodies uz jūru, uz darbu vai uz tikšanos ar draugiem. Man motorollers saistās ar brīvību – nav jāuztraucas par «parkingu». «Vespa» ir kā draudzene – vienmēr tuvumā un labprāt pavada laiku kopā ar tevi un draugiem,» savu attieksmi pret motorolleriem skaidroja Roberto. Dziedātājs gan atzina, ka dzimtajā Itālijā motorolleru kultūra ir daudz izplatītāka, kamēr Latvijā braukt ar tiem ir bīstami. «Reizēm braucēji, it īpaši lielu mašīnu īpašnieki – džipu karaļi un karalienes –, uzvedas kā ceļa galvenie bosi un rolleri tiek nospiesti malā. Tomēr, kad uz Vanšu tilta sākas sastrēgumi, lielie džipi paliek «korķī», bet rolleri turpina ceļu,» priecājas dziedātājs.

Starp citu, dzīvojot Itālijā, Roberto nemaz pašam neesot bijis sava rollera un viņš izmantojis brāļa «Vespu». «Ļoti bieži braucu ar brāļa motorolleru, bet viņš to negribēja man dot un vienmēr bija ļoti greizsirdīgs, ka braucu ar viņa motorolleru. «Vespa» bija vainīga mūsu abu strīdos!» smaidot atcerējās Roberto.

Svarīgākais