Tumševica atklāti par ārstēšanos "psihenē" un nopirkto karjeru

© F64 Photo Agency

Līdz ar pievēršanos skaistumkonkursu rīkošanai aizvien biežāk saviesīgos pasākumos sāk parādīties dziedātāja Natālija Tumševica. Jau kopš dalības Krievijas realitātes šovā «Fabrika zvjozd» ap dziedātāju virmo dažādas baumas, kas meitenei beidzot apnikušas: sarunā ar »VZ« viņa stāsta par to, kā ir bijis patiesībā.

Krievi pārsteidz negaidot

Pirmo reizi dziedātājas Natālijas Tumševicas vārds presē parādījās 2007. gadā, kad viņa izturēja 15 000 cilvēku lielu atlasi un iekļuva Krievijas realitātes šovā «Fabrika zvjozd». Par Amerikā studējošo rīdzinieci radās interese gan Krievijā, gan Latvijā. Šovam beidzoties, dziedātāja kopā ar pārējiem dalībniekiem devās plašā koncerttūrē, un, kā tolaik ziņoja Krievijas prese, meitene ar nervu sabrukumu nonākusi psihiatriskajā slimnīcā Rīgā, kur viņai nozīmēts intensīvs ārstniecības kurss. «Tās bija absolūtās baumas! Patiesībā es biju nogurusi no daudzajiem koncertiem, un šova producents Konstantīns Meladze man ļāva pāris dienas atpūsties un izlaist mazāk svarīgākos koncertus. Toreiz, izliekoties par koncerta producentiem, man piezvanīja viens no Krievijas netīrākajiem dzeltenās preses izdevumiem. Es biju samiegojusies, un man uzdeva jautājumus, vai jūtos labāk, vai varu atgriezties koncertā? Taču vēlāk tika piemontēti klāt pavisam citi jautājumi un uzpūstas baumas, ka es esmu psihiatriskajā slimnīcā. Man nav bijis nervu sabrukums, un es nekad neesmu bijusi psihiatriskajā slimnīcā,» to kategoriski noraida Tumševica.

Par nopirkto izglītību un karjeru

«Par maniem vecākiem pirmās baumas bija, ka viņi nopirkuši man izglītību Amerikā. Taču patiesībā es tur nokļuvu, pateicoties sportam. Es profesionāli nodarbojos ar tenisu un biju viena no labākajām jaunajām tenisistēm valstī, kas pavēra iespēju nokļūt Amerikā. Mācoties Amerikā, skolas naudu, līdzekļus ēšanai un arī dzīvošanai nopelnīju, profesionāli spēlējot tenisu. Spēlēju universitātes komandā, A divīzijā, kura ir augstākā divīzija universitātes tenisā. Labā tenisa spēle ir iemesls, kāpēc uzskaitītās lietas man tika piešķirtas bez maksas. Toties brīvajā laikā pasniedzu tenisa spēli, lai nopelnītu līdzekļus atpūtai,» stāsta Tumševica. Viņai visnepatīkamākās šķiet runas, ka vecāki nopirkuši dalību Krievijas šovā. «Tas pie [Valērija] Meladzes nav iespējams – viņam pašam līdzekļu pietiek. Šovus viņš taisa, lai atrastu talantīgus cilvēkus, ar kuriem kopā strādāt. Viņš nesadarbojas ar bagātu cilvēku sponsorētiem mūziķiem vai protežē. Maniem vecākiem būtu jābūt miljardieriem, lai spētu nopirkt vietu šādā šovā, un Maskavā būtu daudz bagātāku vecāku bērni, kas vēlētos pirkt šādu iespēju. Vienīgie [ģimenes] izdevumi šova laikā bija tādi, ka mamma katru nedēļu brauca uz koncertiem mani atbalstīt. Tas bija būtiski, jo dziedot man ir svarīgi skatītāju rindās redzēt mammas acis. Mani vecāki mani vienmēr ir atbalstījuši, taču biežāk emocionāli, nevis finansiāli,» skaidro Tumševica.

Tēvs neesot naftinieks

Tumševica vada pasākumu aģentūru «Intriga», bet sabiedrībā visbiežāk redzama kopā ar savām blondajām kompanjonēm Lieni Skulmi un Kristīni Lindenblati no «IntRiga World» fonda. «Šobrīd sanāk, ka vairāk esmu redzama kopā ar pārējām konkursa rīkotājām. Tas ir pasaules līmeņa konkurss, un strauji tuvojas fināls, tāpēc arī sanāk vairāk laika veltīt šim procesam,» atzīst Tumševica. Pērn vasarā meitene kļuva par tūrisma kompānijas «First Class Lounge» direktori, bet nu sadarbība ir beigusies. «Es vairāk biju kā šīs kompānijas reklāmas seja. Šī sadarbība ir beigusies, un firma strādā bez manis,» stāsta Tumševica. Baumo, ka viņas tēvs ir ietekmīgs Jūrmalas uzņēmējs, savukārt dziedātājas mammai piederot skaistumkopšanas bizness, tāpēc arī Tumševicai bijusi iespēja izvirzīties visās minētajās jomās. «Tās ir muļķības. Mans tēvs nav nekāds naftinieks no Jūrmalas, un mamma arī sen jau darbojas citā jomā. Man nepatīk stāstīt par ģimeni, jo es viņus ļoti aizstāvu. Varu teikt tikai to, ka mani vecāki tāpat kā daudzi citi cenšas kaut ko darīt un nopelnīt. Jā, viņiem ir savs uzņēmums, bet ar Jūrmalu viņiem nav nekāda sakara,» arī šīs baumas noraida Tumševica.

Svarīgākais