Džuliana šova romāns vainagojas ar mazuli

© Kaspars Ūdris

TV šovu pastāvīgais mūziķis Džulians un viņa mīļotā meitene Krista Lapiņa, kura savulaik piedalījusies TV šovā «Dziedošās ģimenes» Brūveru ģimenes sastāvā, šīs vasaras nogalē gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto.

Mēģinot noslēpt nenoslēpjamo, TV3 šova «Koru kari» ballītē visai savdabīgu spēlīti ar fotogrāfiem sarīkoja taustiņinstrumentālists Džulians (Jānis Zvirgzdiņš) un viņa draudzene Krista Lapiņa. Viņa ballītē savu grūtnieces vēderu mēģināja pieslēpt ar lielu somu, kā arī visādi vairījās tikt iemūžināta kopā ar gaidāmā bērna tēvu. Mūziķim drīz vien apnika bēguļošana no fotogrāfiem, un pāris teju sakostiem zobiem nopozēja. Abu pirmdzimtais būšot meitiņa un gaidāma jau šā mēneša beigās. Topošie vecāki šajā vasarā plānojot arī mīt gredzenus, bet pagaidām vēl īsti nav zināms precīzs datums.

Šāda vairīšanās no fotogrāfiem nav nekāds brīnums, ja atminamies šo attiecību sākumu. Jāatgādina, ka pirmā informācija par pieredzējušā mūziķa Džuliana un tolaik tikai 17 gadu jaunās Kristas attiecībām izskanēja jau 2011. gada vasarā, kad meitene sociālajos tīklos ievietoja abu kopīgās fotogrāfijas. Cik noprotams, abu romāns sākās vēl gadu iepriekš, kad Krista kopā ar radiem no Brūveru ģimenes startēja šovā «Dziedošās ģimenes» – tieši šova laikā sākās tolaik sešpadsmit gadu vecās meitenes un 29 gadus vecā mūziķa romāns.

Svarīgākais