Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Madonnas meitai mīla 16, Bekhema dēlam – 12 gados

© Scanpix

Slavenību bērni kļūst pieauguši un piedzīvo savu pirmo mīlestību: Madonnas meita Lurdesa Marija Čikone Leona, Maikla Džeksona meita Perisa, Deivida Bekhema 12 gadus vecais tīnis Bruklins un pat Toma Krūza un Keitijas Holmsas sešgadīgā atvasīte Suri, kas ieskatījusies kādā tikpat jaunā rotaļu biedrā.

Mīlestība skolas pagalmā

Paskatoties uz savu nobriedušo meitu, Madonnai atliek vien secināt: Lurdesa ir pieaugusi! Tiesa, savos 16 gados meitene atšķirībā no vienaudzēm jau daudz ko piedzīvojusi: viņai ir pašai sava modes apģērbu līnija «Material Girl», par kuras reklāmas seju piekrita būt realitātes šovu zvaigzne Kellija Osborna. Stilīgā tīne pamazām pārtop valdzinošā un seksapīlā dāmā, kļūstot aizvien līdzīgāka savai māmiņai Madonnai 80. gados. Popkaraliene kādā intervijā atzinusi, ka meita nereti nočiepjot viņas drēbes un kurpes: «Viņa regulāri rosās pie maniem skapjiem. Mēs pašlaik viena otru sajūtam kā draudzenes vairāk nekā jebkad agrāk. Varam arī saķīvēties katru mīļu brīdi, bet tas pieder pie normālām mātes un meitas attiecībām, kad sasniegts pusaudzes vecums.»

Vēl pirms kāda laika Madonna apgalvoja, ka ļaus meitai pašai pieņemt lēmumu, ko darīt nākotnē, tomēr ar vienu priekšnoteikumu: «Kamēr viņa apmeklē skolu, esmu apmierināta ar visu, ko viņa dara.» Interesanti, vai Madonna iedomājās situāciju, kā būs, ja meitai parādīsies kāds pielūdzējs, turklāt tieši skolā?! Kā zina stāstīt Lurdesas jeb Lolas (tā viņu mēdz dēvēt tuvinieki un draugi) skolasbiedri, Madonnas meitai esot romantiskas attiecības ar TV seriāla «Homeland» bijušo aktieri Timoteju Šalametu. Kā ziņo amerikāņu bulvārpreses izdevums «New York Post», abi jaunieši esot iepazinušies Ņujorkas «LaGuardia» mūzikas un mākslas vidusskolā. Lurdesa un Timotejs jau kādu laiku neslēpj simpātijas, abiem ir randiņi. Ja tas atbilst patiesībai, tad Madonnas atvasei ir izdevies «nozvejot» apdāvinātu un jau ļoti veiksmīgi sevi apliecinājušu jauno talantu. Ne Madonnas, ne arī Šalameta pārstāvji nav apstiprinājuši šīs attiecības. Tiešām būtu interesanti uzzināt, ko māmiņa domā par savas meitas jauno draugu un kādā skalu sistēmas līmenī viņa to ierindotu... Kā zināms, agrāk Madonna esot prasījusi meitai padomus attiecībā uz vīriešiem, un Lurdesa mammas mīļākos novērtējusi, izmantojot skalu sistēmu no viens līdz desmit.

Savukārt Lurdesas tēvs Karloss Leons jau pirms diviem gadiem intervijā pauda bažas, ka meita varētu reiz pārvest mājās draugu. «Es par to nemaz negribu pat domāt – viņa taču ir mana mazā meitenīte. Es vēlētos, lai viņa vienmēr paliek tāda. Vēlos viņu pasargāt. Kad pienāks laiks, es noteikti runāšu ar to džeku, kuru viņa atvedīs mājās. Viņam vajadzētu būt gatavam uz nopietnu sarunu.» Tā vien šķiet, ka pienācis laiks nopietnām vīru sarunām...

Džeksona meitai savs Romeo

Parasti tieši tēvi ar vislielāko satraukumu gaida (drīzāk jau negaida...) to mirkli, kad meitas kļūs pieaugušas un mājās atvedīs savu pirmo draugu. Diemžēl šo brīdi, kad pelēks pīlēns izveidojas par graciozu gulbi, no kura puiši nespēj atraut ne aci, nepiedzīvoja Maikls Džeksons. Cik ļoti viņš centās slēpt savus bērnus no sabiedrības modrās acs, dažkārt ķeroties pie absolūti galējām un neordinārām metodēm, piemēram, sejas maskām! Elēnas Dedženeresas sarunu šovā viņa meita Perisa reiz atklāja, ka, būdama mazāka, uzskatīja par muļķīgu nēsāt šādu masku, izejot sabiedrībā kopā ar tēvu. «Man šķita, tas ir stulbi,» atzina meitene. «Bet, kad es kļuvu vecāka, es sapratu, ka viņš tikai centās mūs pasargāt.»

Pēc Maikla Džeksona nāves viņa bērniem nācās daudz ko apgūt no jauna un patiesībā arī no jauna iepazīt pasauli. Kā var secināt, viņiem tas arī veiksmīgi izdodas. 16 gadus vecais Prinss Džeksons spēris pirmos soļus izklaides biznesā, kļūstot par televīzijas šova «Entertainment Tonight» korespondentu. Viņa kvēlākais sapnis esot iekļūt filmu biznesā: «Es gribu būt vispusīgs – gan producents, gan režisors, gan scenārists un aktieris.» Par aktrises karjeru sapņo arī Prinsa 14 gadus vecā māsa Perisa, kura jau 2011. gadā noslēgusi līgumu par dalību filmā «Lundon’s Bridge and the Three Keys». Taču vissensacionālākā informācija par Perisu saistīta ar viņas privāto dzīvi: meitene esot iemīlējusies reperī Romeo Hodženā. Šī vēsts parādījusies pērnā gada sākumā sociālajā tīklā «Twitter», kurā jaunā pārīša kopīga paziņa rakstīja: «Jums abiem jau sen vajadzēja būt kopā!» Turpat sekoja arī Perisas Džeksones atbilde: «Es nezinu – Romeo, vai mēs esam pāris?» Jautājumam tūdaļ arī sekojusi atbilde: «Cerēsim, ka – jā! Mana sirds zina atbildi. Perisa Džeksone, uzmini, kurš tevi mīl?» Sirdi aizkustinoša atzīšanās mīlestībā!

Taču jau pēc dažiem mēnešiem tajā pašā «Twitter» parādījās jauns attēls, kurā Perisa redzama ar citu puisi, kuru meitene satikusi pavisam nejauši kādā iepirkšanās centrā Kalifornijā. Nepazīstamais esot centies visu laiku būt Perisas tuvumā, un brīžiem jaunieši sadevušies rociņās un ne tikai…

Flirts 12 gadu vecumā

Bruklinam Bekhemam ir tikai 12 gadu, bet viņš jau kļuvis par meiteņu mīluli gluži kā viņa tēvs Deivids Bekhems! Sava tēva futbola spēli Bruklins apmeklējis kopā nevis ar savu māmiņu Viktoriju Bekhemu, bet gan ar kādu meiteni, kuru cieši apskāvis. Tjā, izskatās, ka šajā ziņā – attiecībā uz sievietēm – pavisam drīz viņš pārspēs jau savu tēvu... Viņa jaunā draudzenīte Megana arī ir divpadsmit gadu veca, viņa ir slavenā skotu pavāra Gordona Ramseja meita. Abas slavenību atvasītes arī jau agrāk ir redzētas kopā. Šajā vecumā meitenes nobriest agrāk un dažkārt arī pāraug savus vienaudžus puišus. Arī Megana ir galvastiesu garāka par Bruklinu, bet, kā zināms, mīlestībai jau nav nekādu robežu, un vēl jo vairāk, ja tā ir pirmā mīlestība!

Mīla sešu gadu vecumā

Vai tiešām jau pirmā mīlestība sešu gadu vecumā? Saskaņā ar britu mediju rīcībā esošo informāciju Toma Krūza un Keitijas Holmsas sešus gadus vecā atvasīte Suri ieskatījusies kādā rotaļu biedrā spēļu laukumā. Tas nebūtu nekas neparasts, ja vien runa nebūtu par Krūza un Holmsas meitiņu, kurai līdz vecāku šķiršanās brīdim tika liegts vispār jebkāds kontakts ar citiem bērniem. Viņa dzīvoja kā zelta būrī, pilnīgā atšķirtībā no ārpasaules un saviem vienaudžiem. Suri pasaule bija lidojumi ar privātajām lidmašīnām un augstpapēžu kurpītes. Pēc šķiršanās no Toma Krūza Keitija Holmsa cenšas meitai nodrošināt pēc iespējas normālāku dzīvi un bērnību. Tiesa, daudz kas jau ir iekavēts, bet visu var vēl vērst par labu. Bet pats svarīgākais – māmiņa rūpējas par to, lai Suri satiktos un runātu ar citiem bērniem. Un, lūk, pirmie rezultāti: Suri un viņas rotaļu biedrs jau esot apmainījušies ar telefona numuriem!