Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Berluskoni škirtene no viņa gadā grib saņemt 43 miljonus

© Scanpix/AFP

Itālijas premjerministra Silvio Berlkuskoni sieva, kas ir iesniegusi šķiršanās prasību, no vīra ik gadus vēlas saņemt 43 miljonus eiro.

Veronika Lario šķiršanās prasību tiesā iesniedza šā gada maijā, kad publiski izskanēja informācija par S. Berluskoni sakariem ar 18 gadus vecu topošo modeli. V. Lario advokāts šīs ziņas nav komentējis, bet laikraksts Corriere della Sera vēsta, ka S. Berluskoni jau ir pārskaitījis 60 līdz 70 miljonus eiro.

Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, S. Berluskoni šo prasību ir noraidījis un sievai, ar kuru viņam ir trīs kopēji bērni, ir piedāvājis maksāt 200 tūkstošus eiro mēnesī (pēc viņas prasības, viņai pienākas 3,5 miljoni mēnesī). Sievai arī ir piedāvātas īpašumtiesības uz villu, kurā mīt viņa kopā ar bērniem, kam visiem jau ir pāri 20.

S. Berluskoni kapitāla vērtība ir apmēram deviņi miljardi eiro. Viņš ienākumus gūst no mediju īpašumtiesībām, izdevējdarbības, nekustamajiem īpašumiem un ieguldījumiem. Pēc Forbes aplēsēm, S. Berluskoni ir 70. bagātākais cilvēks pasaulē un otrs bagātākais Itālijā.