Gustavo kļūst par Arstarulsmirus

© Kaspars Ūdris

Lai gan Tieslietu ministrijas Dzimtsarakstu departaments atteicis oficiālu vārda maiņu Viesturam Dūlem un viņa domubiedriem, vismaz reperim Gustavo ir izdevies kaut uz brīdi kļūt par Arstarulsmirus.

Pagājušajā nedēļā tika prezentēta «Prāta vētras» jaunā koncertfilma «Vēl viena klusā daba», kurā iekļauts materiāls no grupas koncerta 17. augustā «Skonto» stadionā. Šajā koncertā uz skatuves kāpa arī Gustavo, lai kopā ar «prātniekiem» izpildītu dziesmu «Tur kaut kam ir jābūt». Gan filmas titros, gan arī uz tās vāciņa reperis tiek pieteikts kā Arstarulsmirus, tikai iekavās pieminot, ka tas ir tas pats Gustavo.

Kā zināms, pērn augustā kādreizējā TV zvaigzne Viesturs Dūle pieteicās veidot jaunu partiju «Skaistā nākotne», pie viena arī paziņojot, ka grasās oficiāli mainīt savu vārdu uz Zuarguss. Par šādu pašu soli paziņoja arī abi pārējie domubiedri: Gustavo (Gustavs Butelis) turpmāk gribēja dēvēties par Arstarulsmirus, bet viņa draugs režisors Čižiks (Aivars Čivželis) – par Jurgstulajstus. Kā jaunie uzvārdi neoficiāli figurēja Klororus-Zarmass, Arsujumfus-Tarus un Lajurgus-Urgurus. Taču nevienam no trijotnes šīs pārvērtības ar saviem vārdiem veikt oficiāli tomēr nav ļauts.

Svarīgākais