Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Liepājā "koijotu" ērai pienāk gals

© Publicitātes foto

Gada sākumā Liepājā slēdzās «Latvijas 1. rokkafejnīca», bet Lieldienu nedēļā šajā pilsētā savu pēdējo ballīti aizvadīja «Coyote Fly». Liepājas kluba īpašnieki nevēlas sevi apkaunot, strādājot zem zagta nosaukuma.

Ar vērienīgu ballīti aizvadītās nedēļas nogalē apmeklētājus pēdējo reizi izklaidēja naktsklubs Liepājas «Coyote Fly», taču drīz šeit viesus gaidīs jauna izklaides vieta. «Plānojam aprīļa beidzamajā nedēļā vērt durvis vaļā apmeklētājiem. Šeit, protams, būs klubs. Ar jaunu nosaukumu, jaunu interjeru un arī jaunu izklaides filozofiju,» »VZ« atklāja kluba menedžere Elīna Cēlāja.

»VZ« jau rakstīja, ka «Coyote Fly» īpašnieki Rīgā iesaistīti starptautiskā skandālā un tiek vainoti preču zīmes zādzībā. Liepāja šī kluba franšīzes īpašnieki ir nolēmuši mainīt nosaukumu, jo nevēlas strādāt zem zagtas preču zīmes. «Diemžēl, bet jāpārtrauc labi iesāktais projekts, jo no trešajām pusēm – ne no sadarbības partneriem – esam uzzinājuši, ka jau ilgāk nekā gadu par preču zīmi norit strīds. Atliek secināt, ka «Coyote Fly» preču zīmes īpašnieki mums apzināti noklusējuši būtiskus faktus, kas sadarbību padara neiespējamu. Pēc mūsu domām, pastāv reāla varbūtība, ka preču zīmi «Coyote Fly» var atzīt par apzinātu un ļaunprātīgu plaģiātu,» pārmaiņu iemeslu neslēpa Liepājas kluba īpašnieks Ģirts Cēlājs.