LieneCandy savu PR uzticot skolniecēm, vai arī mēģina noslēpt pašas stulbumu

© Nora Krevņeva, F64 Photo Agency

LienesCandy ieraksti sociālajos tīklos tiek bieži apspriesti medijos to neloģiskā satura dēļ. Izrādās, dziedātāja sava PR veidošanu sociālajos tīklos esot uzticējusi trim 8. klases meitenēm, kuras viņas vārdā aktīvi komunicē.

Mēģinājumi šausmīgi kļūdainā angļu valodā uzrunāt ballīšu lauveni Perisu Hiltoni un elementāras gramatikas kļūdas dzimtajā valodā – tās ir tikai dažas no dziedātājas LienesCandy dīvainajām izpausmēm sociālajos tīklos, ko plaši aprakstījuši mediji.

Taču marta sākumā dziedātājas profilā «draugiem.lv» parādījās interesants ieraksts – tas apliecina, ka LienesCandy vārdā sociālajos tīklos it kā darbojas viņas menedžeres. Izrādās, ka savu PR dziedātāja ir uzticējusi nevis profesionāļiem, bet trim skolniecēm, kas mācās tikai astotajā klasē, un, spriežot pēc ierakstiem, vismaz angļu un latviešu valodas stundās šīs skolnieces nav no sekmīgākajām. Vai tiešām pamatskolnieces dziedātājas vietā čivināja arī neglaimojošos tekstus par LienesCandy bijušo mīļāko Metjū Batleru, kurš viņu krāpis ar prostitūtu? Vai arī pati dziedātāja savā izteiksmes veidā neatšķiras no skolniecēm? »VZ« to diemžēl neizdevās noskaidrot. «Man nav komentāra, es negribu ar jums runāt!» noskaldīja LieneCandy un nometa telefona klausuli.

Svarīgākais