Tēvs un dēls Šipkēvici apceļas "Instrumentu" prezentācijā

© Vakara Ziņas

Pagājušās nedēļas sākumā grupa «Instrumenti» kinoteātrī «K-Suns» prezentēja savu jaunāko dziesmu un video «Don’t Hold Onto Me». Uz pasākumu ieradās arī, šķiet, visa «Instrumentu» mūziķu radu saime, un, ņemot vērā tās atraktivitāti, raisījās dažādas smieklīgas diskusijas.

Dziesma «Don’t Hold Onto Me» ir pirmais vēstnesis no «Instrumentu» otrā studijas albuma, kas tiks izdots 21. maijā. Pēc klipa noskatīšanās sanākušie tika aicināti uzdot jautājumus, taču kinoteātra krēslā tikai retais gribēja stiepties pēc mikrofona. Šo reto starpā gan bija «Radio SWH» direktors Jānis Šipkēvics seniors, kurš grupas līderim Jānim Šipkēvicam junioram nopietnā balsī uzdeva jautājumu, par ko īsti bijusi dziesma, jo tas nav bijis saprotams. «Dziesma bija par krusttētiņu Onto, bet to labāk ir izstāstīt aci pret aci, jo bērniem to labāk nedzirdēt,» ne mazāk nopietnā balsī atbildēja Shipsi. Ābols no ābeles tālu nekrīt…

Uz klipa prezentāciju bija ieradusies arī «Instrumentu» perkusiju karaļa Reiņa Sējāna sieva, perspektīvās grupas «The Wow» vokāliste Maija Sējāne, kā arī viņa vecāki Leons Sējāns ar sievu.