Agnese Zeltiņa neiesaistās Reinika mīlas trijstūrī

© Vakara Ziņas

Neparasti labā noskaņojumā un manāmi izklaidīgs šajā nedēļā TV3 šovā «Koru kari» bija redzams šī šova vadītājs Lauris Reiniks – pie viņa labā garastāvokļa acīmredzot vainojams Itālijā izbaudītais pavasaris un jaunā videoklipa filmēšanas process, kas norisinājās vienā no vēsturiskajām villām Itālijas pilsētā Verbānijā.

Pagājušajā nedēļā Latvijā aizvien valdīja aukstums un termometra rādītāji vietām pārspēja līdzšinējos aukstuma rekordus, bet dziedātājs Lauris Reiniks šajās dienās pavasara jaukumus baudīja Itālijā – viņš devās uz nelielo Verbānijas pilsētu, kur netālu no Madžores ezera esošajā villā filmēja savu jaunāko videoklipu dziesmas «Es esmu tev dzīslās» igauņu un lietuviešu versijām. «To filmēja mana Latvijas komanda ar režisori Aiju Strazdiņu priekšgalā. Latviešu versijā stāsts ir par brāļiem un māsām, bet kaimiņvalstu versijā – par mīlestību un attiecībām. Lietuviešu variantā dueta partnere ir Liepa Mondeikaite, bet igauņu partnere ir Luisa Varka. Filmējām Itālijā, jo tur visagrāk atnāk pavasaris un ir iespēja radīt vasaras sajūtas. Un, nedaudz pasal-stot, bet baudot pavasara sauli, radījām īstu vasaras stāstu. Klipa stāsts ir par trīs draugiem, kas brauc kopējā ceļojumā, un, ja ir mīlas trijstūris, tad visādi notikumi mēdz gadīties,» »VZ« klāstīja Reiniks.

Interesanti, ka, mūziķim esot Itālijā, kopīgu bildi ar viņu savā «twitter.com» profilā ievietoja Itālijā dzīvojošā aktrise Agnese Zeltiņa. «Jā, es satiku Agnesi, kura bija vienu dienu atbraukusi mūs apciemot kopā ar draudzeni Aiju, kuras draugs mums palīdzēja ar villu. Bija prieks satikt Agnesi, jo sen nebijām tikušies. Viņa, kā vienmēr, izskatījās labi un bija ļoti priecīga mūs satikt,» stāstīja Reiniks. «Nē, klipā Zeltiņa redzama nebūs, jo tad jau būtu jāveido stāsts par mīlas četrstūri. Tiekoties papriecājāmies par tikšanos un saulaino pavasari Itālijā. Nu, kā Rozamundes Pilčeres filmā,» pasmējās Reiniks.

Dziedātājs atzina, ka atgriezties no siltā Itālijas pavasara aukstajā Latvijā bijis samērā nomācoši. «Latvijā man salst, bet nebūtu solīdi no manas puses vaimanāt, jo es šogad jau esmu izbaudījis gan vasaru Karību salās, gan pavasari Itālijā, tā ka man jau ir paveicies, Bet vienalga – nenormāli gaidu pavasari un vasaru!» atzina Reiniks.

Svarīgākais