Rozīte sevi neļauj izmantot kā ballīšu šoferi

© F64 Photo Agency

Marts ar labiem jaunumiem sācies TV3 šova «Koru kari» vadītājai Annai Rozītei, kas tikusi pie savas pirmās automašīnas.

Pirmie garākie braucieni pagaidām gan saistās ar došanos no mājas uz darbiem, taču jau tagad ir plāni, kā vasarā notiks ceļojumi ar auto uz Latvijas skaistākajām vietām.

TV dīva Anna Rozīte uz darbu tagad ierodas, sēžot pie auto stūres – pie savas sarkanās «Ford Fiesta» viņa tika 12. martā. «Tiesības man ir jau no pagājušā gada novembra, taču ilgāku laiku nebiju sēdējusi pie stūres, tāpēc sākumā bija uztraukums pašai braukt,» sarunā ar »VZ« atzina Rozīte. «Man vienmēr gribējās sev sarkanu mašīnu. Man pat nav savas mīļākās auto markas, taču krāsu es vienmēr gribēju sarkanu. Nu man ir sarkana mašīna un es esmu ļoti laimīga!»

Pagaidām garu braucienu gan nav bijis. «Garākais ceļš bija no manām mājām Pārdaugavā līdz «Alfai», kur tiek filmēts raidījums «Kinomānija», pēcāk es mājās vedu arī kolēģus un izbaudīju intensīvo Rīgas satiksmi. Visi palika dzīvi! Arī uz šejieni [TV3 šova «Koru kari» filmēšanas vietu Krasta ielā] sanāk braukt palielāku gabaliņu. Es gaidu vasaru, jo noteikti gribēšu doties braucienā pa Latvijas skaistākajām vietām,» stāstīja šova vadītāja.

Ierasts, ka jaunajiem autobraucējiem parasti parādās ļoti daudz draugu ar piedāvājumiem doties uz ballīti kā konkrētās kompānijas šoferim. Anna sevi kā ballīšu šoferi neļauj izmantot. «Patiesībā man pat gribētos būt par ballīšu šoferi draugiem, taču realitātē man ir ļoti maz brīvā laika, tāpēc no visiem piedāvājumiem nākas atteikties,» smejoties piebilda Rozīte.

Svarīgākais