Ogrē par skaistāko kronē bijušā mēra dēlu

© Vakara Ziņas

Nu jau otro gadu, pateicoties uzņēmējai Diānai Kubasovai, norisinājās konkurss «Miss un Misters Ogre». Par skaistākā un skaistākās titulu sacentās 12 enerģiski jaunieši, bet uzvaras laurus plūca tautas deju dejotāja Lāsma Brenča un kādreizējā Ogres mēra Raimonda Pabriežas dēls Raimonds Pabrieža.

Skaistumkonkursa «Miss un Misters Ogre» vadītāja jau otro gadu bija ogrēniete, TV spēles «SuperBingo» vadītāja Krista Pesecka, kuras skatuves partneris bija mūziķis Kaspars Zlidnis. Konkursu organizēja starptautisku skaistumkonkursu uzvarētāja un uzņēmēja Diāna Kubasova, kuru atbalstīt bija ieradušās arī mamma, pazīstamā dzīvnieku mīle Ilva Kubasova un viņas jaunākā māsa žurnāliste Simona Kubasova. «Esmu tikpat uztraukusies kā šī konkursa dalībnieki. Ceru, ka mums viss izdosies kā plānots,» pirms fināla »VZ« atzina Diāna. Pēc pasākuma viņa bija gandarīta par redzēto un solījās neapstāties pie paveiktā: «Es domāju, ka mums Ogrē būs arī trešais, ceturtais un piektais skaistumkonkurss, ka šī labā tradīcija turpināsies!»

Žūrija lēma, ka skaistāko jauniešu titulu šogad iegūs Ogres basketbola skolas treneris Raimonds Pabrieža (viņš labi pazīstams, pateicoties savam tēvam, uzņēmējam Raimondam Pabriežam senioram, kurš ilgus gadus bija Ogres pašvaldības priekšgalā un 2000. gadu sākumā pat pabija mēra krēslā), kā arī uztura speciāliste un tautas deju dejotāja Lāsma Brenča.

Svarīgākais