Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Aishai bijušā drauga dēļ jāskaidrojas ar tiesu

© Vakara Ziņas

Nākamajā mēnesī tiks izsolīts Aijai Andrejevai un Kristiānam Rengardam piederošs dzīvoklis – tā vēsta zvērināta tiesu izpildītāja paziņojums. Dziedātāja gan te nav pie vainas – cik noprotams, visu «ievārījis» viņas bijušais draugs.

Oficiālā informācija vēsta, ka paredzēts izsolīt dzīvokli Krišjāņa Barona ielā 4, nekustamā īpašuma īpašnieki ir Kristiāns Rengards un Aija Andrejeva. Parāda piedzinējs ir «Swedbank», īpašuma novērtējums ir 32 500 latu. Dziedātāja bijusi galvotāja, bet nekustamā īpašuma īpašnieks nav pildījis uzņemtās saistības, savukārt līdz izsolei īpašums nonācis tādēļ, ka netika panākta vienošanās par tā pārdošanu.

«Pat nevēlos komentēt šo situāciju – tā ir ļoti personiska lieta. Jā, tā nu tas reizēm notiek... Labi, ka [šajā lietā] beidzot vismaz ir kaut kāda virzība,» »VZ« nopūšoties teica Aija. Pēc ilgas tincināšanas viņa negribīgi atzina, ka bijusi galvotāja Rengardam – savam bijušajam puisim. Acīm redzami viņš nav pildījis saistības un nepildīs – Kristiāns ar savu jauno draudzeni tagad mitinās Austrālijā.

Ar Rengardu dziedātāja bija kopā nepilnus četrus gadus, ne reizi vien izskanēja pat runas par abu plāniem apprecēties, taču šīm attiecībām tika pielikts punkts – 2008. gada jūnijā. «Tā vienkārši notika – sapratām, ka nevaram būt kopā. Dzīvē tā mēdz notikt,» toreiz teica Aisha, apgalvojot, ka pēc šķiršanās pāris esot saglabājis labas attiecības. Izskatās, ka tas nav bijis tā vērts...