Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Repše pošas atpakaļ uz Āfriku

© Vakara Ziņas

Ekspolitiķa Einara Repšes vecākā meita Madara Repše, kas tikai uz neilgu laiku parādījusies Latvijā, jau atkal pošas atpakaļ uz Angolu, kur dzīvo viņas draugs Džeimss Djūits Vailds.

Pirms aizbraukšanas uz Āfriku ekspolitiķa Einara Repšes meita Madara paguva iesaistīties neparastā projektā– mafijas spēlē, kuras organizēšanā, izrādās, piedalījies viņas brālēns Oskars Putniņš. Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas 1.rokkafejnīcā noritēja pasākums «Black Mafia Party», kura vadīšana bija uzticēta Madarai Repšei. «Tā nu patiešām nav, ka es bieži vadītu pasākumus. Kad brālēns, kurš ir viens no šā pasākuma organizatoriem, man to piedāvāja, tad domāju, ka tas ir tādam šauram, teju ģimenes, lokam. Kad izrādījās, ka tas ir tik vērienīgs, nācās turēt vārdu. Tomēr esmu apmierināta. Vienīgi daudz labprātāk pati piedalītos spēlē, nevis vadītu to,» pauda Madara.

»VZ« viņa arī atklāja, ka drīzumā dosies atpakaļ uz Angolu, kur strādā viņas draugs Džeimss. Tur Madara nodarbojas ar mākslas fotografēšanu, taču, jautāta, vai drīzumā varētu būt gaidāma kāda izstāde, atbild noliedzoši: «Neesmu pārliecināta, ka patlaban to vajadzētu. Man vajag tā, lai viss būtu gatavs par 100 un 200procentiem. Esmu tāda kā perfekcioniste, un, ja viss nav tieši tā, kā esmu iedomājusies, tad labāk to nedaru.