Keita Midltone kārtējā bikini skandāla epicentrā

© Scanpix

Itāļu tenku žurnāls par spīti britu karaļnama iebildumiem trešdien publicējis fotogrāfijas ar gaidībās esošo Lielbritānijas prinča Viljama sievu Ketrinu peldkostīmā.

Žurnāls "Chi", kas pieder bijušā Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni koncernam "Mondadori", noraidīja britu karaļnama pārmetumus. "Nevar būt ne runas par privātuma pārkāpšanu, ja publiskas personas nofotografētas publiskā vietā, piemēram, pludmalē, ko apmeklē arī citi cilvēki," paziņoja "Chi" redaktors Alfonso Sinjorīni.

Izdevumā trešdien tika publicēts sešas lappuses garš raksts ar nosaukumu "Keita un Viljams - medusmēnesis trijatā".

Kā jau ziņots, Sentdžeimsas pils pārstāvis žurnālam sacīja, ka žurnāla plāni publiskot Keitas fotogrāfijas no brīvdienām Karību salās "nepārprotami pārkāpj pāra tiesības uz privātumu".

"Reportāžā attēlots iemīlējies pāris laimīgā brīdī, pastaigājoties pa jūras krastu," rakstu aizstāv Sinjorīni. "Kur te ir skandāls?"

"Tagad var redzēt apaļo vēderu, un princesei ir maigāks siluets nekā medusmēnesī Seišelu salās 2011.gadā," vēsta paraksts zem vienas no fotogrāfijām.

Tā nav pirmā reize, kad "Chi" nokaitinājis britu karalisko ģimeni. Septembrī žurnālā tika publicētas fotogrāfijas, kurās Kembridžas hercogiene Ketrina redzama sauļojamies ar kailām krūtīm.