Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Rasels Krovs pēc šķiršanās mainījis imidžu

© Scanpix

Spriežot pēc aizvadītās nedēļas nogalē Ņujorkā uzņemtajiem fotoattēliem, aktieris Rasels Krovs no draudīga gladiatora pārvērties omulīgā Ziemassvētku vecītī.

Patlaban Raselu Krovu jau var uzskatīt par brīvu vīrieti, jo oktobra vidū viņš šķīries no sievas Danielas Spenseres, ar kuru laulībā nodzīvojis deviņus gadus. Cik zināms, abām pusēm izdevies panākt civilizētu vienošanos par dzīvi pēc šķiršanās. Spensere kopā ar dēliem Čārlzu (8) un Tenisonu (6) paliks dzīvot nesen izremontētajā mājā Sidnejā, kas maksā desmit miljonus dolāru, bet 48 gadus vecais Krovs turpinās savu aktiera karjeru, kas paredz biežu prombūtni no Austrālijas.

Pēc ārvalstu izdevumu ziņām, Krovs kopā ar ģimeni nedzīvo jau 18 mēnešus un arī laikā, kad nav bijis aizņemts ar filmēšanu, labprātāk uzturējies Vulumulu. Cik zināms, aktieris nav bijis nekāds paraugvīrs. Laulību laikā klajā nākuši fotoattēli, kuros Krovs redzams, gan baudot striptīza priekus, gan laizot sieviešu sejas, kā arī citi uzņēmumi, kas grūti savienojami ar godprātīga ģimenes tēva statusu. Sievas pacietības vadzis reiz ir lūzis.