Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Reperim Will.I.Am atkal nedienas ar auto

© Scanpix

Aizvadītajās brīvdienās noslēpumaini pazudušais hiphopa izpildītāja Will.I.Am 700 000 dolāru vērtais auto, šķiet, ir atradies– kāds nejaušs liecinieks nofotografējis, kā tas tiek transportēts ar vilcēja palīdzību.

Par auto pazušanu ar «Twitter» palīdzību informēja pats mūziķis, bet par to, kas noticis un kā auto atradies, tiek klusēts. Starp citu, tieši tāpat viņš rīkojās arī šovasar augustā, kad pēc sava ceturtā albuma prezentācijas ap diviem naktī atklāja, ka auto vairs nav atrodams vietā, kur novietots. Netaupot stiprus izteicienus, viņš par to atklāja virtuālajā vidē, taču jau drīz vien ierakstīja, ka auto ir atradies, neieslīgstot sīkākos skaidrojumos. Līdz ar to atliek vien minēt, vai auto tiešām ticis nozagts un pēc tam atdots, vai arī tas aizvilkts prom, jo nav novietots, kā nākas, vai arī kāds reperi izjokojis. Starp citu, pēdējais variants tiek uzskatīts par ļoti ticamu, lai gan, ja tas tiek darīts divreiz pusgada laikā, nemaz tik smieklīgi vairs nešķiet.

Mūziķa auto ir unikāls eksemplārs, kas pēc pasūtījuma būvēts firmā «West Coast Custom», izmantojot detaļas no «DeLorean» un «Dodge Challenger», un, kā jau minēts, izmaksājis ap 700 000 dolāru. Iepriekš mūziķis pārvietojās ar «Bentley», bet arī tad viņu vajāja nedienas. Zagļi izsita auto stiklu un izzaga personiskās mantas aptuveni 10000 dolāru vērtībā.