Kondrašins devies uz Franciju pēc erotikas

© Vakara Ziņas

Šonedēļ fotogrāfs Sergejs Kondrašins ar sievu Bogdanu devies uz Franciju, kur veido savu jaunāko erotisko kalendāru. Sociālajā tīklā «facebook.com» fotogrāfa sieva draudzenes aicina pažēlot viņu ģimenes budžetu un lieki nezvanīt.

Tā kā šis gads jau pamazām iet uz beigām, tipogrāfijas sāk gatavoties decembra aktuālākajam pirkumam – nākamā gada kalendāriem. Arī Latvijā pazīstamākais erotiskās fotomākslas meistars Sergejs Kondrašins aktīvi sācis darbu pie sava jaunā 2013. gada kalendāra. Kopā ar sievu Bogdanu fotogrāfs 21. septembrī devās uz Franciju, kur taps lielākā daļa kalendāram paredzēto fotogrāfiju. Darbu pie kalendāra Francijā abi ir ieplānojuši turpināt līdz pat 15. novembrim, lai jau decembrī kalendāru varētu laist apritē.

Elpojot lavandas un timiāna aromātu un graciozi izrunājot burtu «R», Bogdana Kondrašina pagaidām laiku Francijā kavē, pēc pašas teiktā, «bojājot figūru» ar pūdētajiem sieriem un sausajiem vīniem. «Īsāk sakot – esmu Francijā. Tāpēc lūgums no manas puses, ja nav noticis nekas ārkārtējs, nezvaniet man. Pažēlojiet mūsu ģimenes budžetu,» draugiem sociālajos tīklos ziņo Bogdana.

Svarīgākais