Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Berezina spēj saposties četrās minūtēs

© Vakara Ziņas

Dziedātāja Sabīne Berezina kopā ar citām mūzikla «Dzimuši skatuvei» meitenēm Vecrīgas klubā «Just» nedēļas nogalē piedalījās modes skatē, kas sākās pusnaktī un ilga aptuveni piecpadsmit minūšu, taču aptuveni tajā pašā laikā klubā «Sapņu fabrika» jau pilnā sparā ritēja viņas un Rassell diska prezentācijas koncerts.

Skatei beidzoties, bija atlicis mazāk par pusstundu, līdz Sabīnei Berezinai vajadzēja kāpt uz pavisam citā vietā esošās «Sapņu fabrikas» skatuves. Ātrā solī meitene devās prom no skates, atbrīvojoties no demonstrētā tērpa jau pa ceļam, šķērsojot kluba kāpnes. Nonākusi līdz izejai, viņa jau bija mainījusi matu sakārtojumu, pārģērbusies un pat atjaunojusi grimu.

Pa ceļam dziedātāja sastapa savu jauno otro pusīti Georgu Bormani: abi apskāvās, un puisis pasniedza Berezinai puķi. Pēc tam jaunieši nonāca autostāvvietā iepretī prezidenta pilij, Sabīne ātri aprunājās ar mammu Nijoli un īsumā izstāstīja, kā jābrauc uz «Sapņu fabriku». Neticami, bet visas šīs darbības viņa paveica četrās minūtēs! Un izskatījās ļoti labi, it kā būtu pucējusies vismaz četras stundas.