Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Slepus apprecējies dzelzceļa šefs Magonis

© F64 Photo Agency

Bez liekas publicitātes laulības ostā iestūrējusi viena no ietekmīgākajām amatpersonām Latvijā, VAS «Latvijas dzelzceļš» valdes priekšsēdētājs Uģis Magonis, liecina »VZ« rīcībā esošā neoficiālā informācija. Cik zināms, tas noticis gluži nesen – pēdējo nedēļu laikā.

Informācija par šo notikumu gan ir diezgan skopa. Arī pats «Latvijas dzelzceļa» šefs Uģis Magonis, kuru »VZ« mēģināja iztaujāt klātienē īsi pirms dzelzceļnieku kausa izcīņas pie «Arēnas Rīga», uz jautājumu, vai nesen apprecējies, nenoteikti papurināja galvu, pasakot kaut ko, kas tiklab varētu būt gan «jā», gan «nē», un aši patvērās aiz VIP ložu ieejas durvīm. Līdz ar to nav zināms, nedz īsti kad dzelzceļa šefs precējies, nedz kas ir viņa laulātā draudzene, kas, vismaz no skata, šķiet jaunāka par viņu pašu.

Jāpiebilst, ka Magonim ir dēls, vārdā Daniels, un iepriekš viņš dzīvojis civillaulībā ar Helēnu Bibiku, kas regulāri parādās Magoņa ikgadējo ienākumu deklarācijā saistībā ar finansiāliem darījumiem, taču, spriežot pēc amatpersonas izteikumiem presē, kopā ar viņu Magonis nedzīvo jau ilgāk par gadu.