Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Kurusovai kleita ar īpatnēju rāvējslēdzēju

© Vakara Ziņas

Jau otro gadu tiek rīkotas tradicionālās «Martini» ballītes, kas vienmēr pulcējušas plašu pašmāju tā sauktā sabiedrības krējuma personu pulku, un kāpēc ne – labi dzērieni par brīvu, laba kompānija, garantēta mediju uzmanība utt.

Izņēmums nebija arī piektdien «Galerijā Rīga» notiekošais burziņš. Dažas slavenības uz pārējo fona pamanījās izcelties ar ko tādu, lai izraisītu arī »VZ« interesi.

Atraktīvā dejotāja Aleksandra Kurusova šoreiz izcēlās ar it kā parastu kleitu, taču zinātāji izcēla tās mugurpusē redzamo rāvējslēdzēju, kāds jau sen vairs apģērba dizainā nav redzēts. «Šī kleita ir iegādāta... Jā, kur?» aizdomājās Kurusova. «Ā, ja godīgi, tad tai ir kādi divi mēneši. Pirku to tepat Rīgā – gāju garām kādam pavisam mazam veikaliņam un nopirku. Vispirms gan ieraudzījusi smuko veikaliņu, tad – kurpes, bet tad – kleitu. Tas bija neplānoti, bet es parasti tā pērku drēbes – gāju garām, man bija kāds īpašais garastāvoklis, ieraudzīju, iegāju veikalā un nopirku! Tā jau sievietēm gadās!» smējās dejotāja. Par rāvējslēdzēja īpašo senatnīgumu viņa nebija informēta, taču «šajos laikos jau viss jaunais ir labi aizmirsts vecais»!

Saša atzina, ka viņai bieži prasot, kuros veikalos iepērkas, kādiem zīmoliem pievērš uzmanību utt. «Patiesībā man nav svarīgi, kas tur ir rakstīts [uz birkas]: ja man patīk kleita un patīk tas, kā tā izskatās, tad šī kleita var būt kaut vai par pieciem latiem vai par simt, galvenais, ka tā man piestāv un patīk. Galvenais ir krāsa un, protams, tas, kā tā sēž [uz auguma].».