"Jaunā viļņa" valdzinošāko kāju "Top 8"

© Vakara Ziņas

Festivāls «Jaunais vilnis» dāmām ir iespēja izrādīt savus jaunos tērpus, apavus, rotas un, protams, arī pašām sevi. Dažas uzmanību pievērsa ar iespaidīgiem dekoltē, citas – ar īsām kleitiņām. »VZ« piedāvā šā festivāla glītāko kāju «Top 10».

1. VIETA

Komponista Igora Krutoja pameita Viktorija Krutoja lēnām sāk iekarot Krievzemes šovbiznesu. Ar tik glītām kājām tas nebūs grūti, bet, ja tam vēl piepluso iespaidīgo aizmuguri Igora Krutoja izskatā, tad, šķiet, veiksmes formula ir skaidra.

2. VIETA

Pašmāju dziedātāja Elli U (Elīna Usova) uz «Jauno vilni» bija saposusies godam, izrādot visu, ko var demonstrēt un ar ko iekārdināt. Un jāatzīst, ka atraut skatienu no viņas glītajām kājām bija praktiski neiespējami.

3. VIETA

Maijai Silovai labi piestāv īsas kleitiņas – modes eksperte var lepoties gan ar labu gaumi, gan ar valdzinošām kājiņām.

4. VIETA

Sieviete stāvoklī ir skaista pati par sevi, taču daiļslidošanas čempiona Jevgeņija Pļuščenko sieva Jana Rutkovska var lepoties arī ar skaistām kājām.

5. VIETA

Grupas «Lady’s Sweet» dalībniece Vineta Elksne īsos šortiņos demonstrēja, cik labi izskatās viņas kājas. Iespējams, tieši šādā skatā vajadzēja pirms trim gadiem kopā ar pārējām grupas dalībniecēm startēt «vilnī».

6. VIETA

Bijusī grupas «t.A.T.u.» dalībniece Jūlija Volkova ir divu bērnu māmiņa ar satriecoši glītām kājām.

7. VIETA

Pilns komplekts – tā varētu teikt par Krievijas lielāko krūšu īpašnieci Annu Semenoviču, jo arī kājas viņai ir gana iespaidīgas.

8. VIETA

Arī savulaik uz «Jauno vilni» no Somijas deleģētā rīdziniece Stacy (Anastasija Ivka) var lepoties ar ļoti glītām kājām.

Svarīgākais