Ušakovs sadraudzējies ar "Naša Russia" zvaigznēm

© Vakara Ziņas

Pie arēnas Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs pienāca teju sinhroni sarunājoties pa mobilajiem tālruņiem ar «Comedy Club» zvaigzni Sergeju Svetlakovu (komēdijseriālā «Naša Russia» viņš tēlo abu paglupo tadžiku viesstrādnieku «načaļņiku» jeb priekšnieku), kuram sekoja viņa tagadējā simpātija Nastja.

Viņu ceturto kompanjonu iesākumā bija pagrūti pazīt, lai gan tas bija projekta «Naša Russia» līdzdibinātājs un vadošais aktieris Gariks Martirosjans.

Ušakovs ar abiem Krievzemes humoristiem bijis pazīstams jau agrāk, ik pa laikam ar viņiem komunicējot, un šoreiz uzaicinājis uz Stinga koncertu, ar kuru visi palikuši ļoti apmierināti, ar savas preses sekretāres Annas Kononovas starpniecību »VZ« darīja zināmu mērs. Viņš bija informēts arī par to, ka Svetlakovs Jūrmalā nopircis māju, tātad droši vien tagad tikties sanākšot biežāk.

Svetlakovam tiešām Jūrmalā ir māja, turklāt sālsmaizi viņš sarīkoja dienu pirms koncerta – 28. jūlijā. Pēc «MixNews.lv» informācijas, šovmenis par zemes gabalu Mellužos samaksājis 100 000 latu, lai uz tā uzceltu divstāvu māju. Ar ekstrām tā gan neizceļoties – parasta Jūrmalas vasarnīca, vienīgi apjomos nedaudz lielāka par ierastajām.

Svarīgākais