Elli U nopērk vietu VIP zonā par 1200 latiem

© Vakara Ziņas

Lielākā daļa pašmāju sabiedrības krējuma «Jaunā viļņa» apmeklēšanai iegādājās biļetes skatītāju zālē, un tikai daži koncertus vērtēja VIP ložās. Starp mūsu miljonāriem un krievu miljardieriem šeit bija sastopama arī pašmāju dziedātāja Elli U.

Festivāla «Jaunais vilnis» VIP zona ik gadu izceļas ar astronomiskām cenām un prominenču izrādīšanos – vieta vienam cilvēkam pie galdiņa uz vienas dienas pasākumu maksā 1200 latu. Kādā no koncerta dienām pie divvietīgā galdiņa »VZ« sastapa arī pašmāju dziedātāju Elli U (Elīna Usova) kopā ar kādu ne mazāk glītu draudzeni. «Tā ir mana ļoti laba draudzene Alīna. Viņa atbrauca ciemos no Monako, un mēs nolēmām kopā apmeklēt šo pasākumu,» »VZ« atklāja dziedātāja. Par izmaksām viņai gan nepatika klāstīt plašāk, tomēr Elli U apstiprināja, ka vieta VIP zonā katrai izmaksājusi 1200 latu. Turklāt, kā novēroja »VZ«, abas nebūt nesēdēja pie tukšiem šķīvjiem un bez dzēriena glāzēs, līdz ar to biļešu summai var pieskaitīt vēl kādus 400 līdz 600 latus.

Informācijai: mazs trauciņš ar mellenēm («uz aci» vērtējot, tajā bija ap 100 gramiem ogu) te maksāja 40 latu, glāze šampanieša (nosaukums netika minēts) 70 latu, bet glāze «Moët & Chandon Brut» šampanieša – pat 120 latu. Siera plate vien VIP zonas viesiem izmaksāja 200 latu. Neticami, taču pat pie šādiem izcenojumiem pieprasījums pēc dārgajiem dzērieniem un ēdieniem bija liels.

Svarīgākais