Anmary dodas iekarot Eirovīziju bez apakšveļas

© Kaspars Ūdris

Latvijas pārstāve prestižajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Anmary (Linda Amantova) uz Baku devusies ar labām domām, labām fona vokālistēm, labu šokolādi (ar pašas attēlu uz tās), bet bez īpašiem talismaniem azotē.

Dienu pirms tam dziedātāja ar savu komandu viesojās Azerbaidžānas Republikas vēstniecībā, kur pārsteidza ļoti pikantā tērpā: ja viņa tāda parādīsies arī tur, tad panākumi tālajā un skaistas, blondas sievietes mīlošajā valstī neizpaliks.

Interesantākā gan ir Anmary fona vokāliste – atraktīvā Līga Robežniece, kura pirms desmit gadiem kopā ar Mariju Naumovu jeb Marie N svinēja uzvaru uz lielās Eirovīzijas skatuves. Izrādās, ka no tiem laikiem Līgai ir saglabājušies daži aksesuāri, piemēram, lakatiņš, kas varētu nest veiksmi arī šoreiz. «Tas man toreiz bija ap kaklu uz skatuves: viens somiņā, otrs ir tur dziļāk, lielajā somā. Patiesībā es nekādus talismanus līdzi neņemu, laikam tiem neticu, bet šis ir kā veiksmes simbols – varbūt tomēr kaut kas nospēlējas,» pirms izbraukšanas uz Azerbaidžānu lidostā «Rīga» sarunā ar »VZ« pārdomās dalījās Robežniece. Simpātiskā Anmary lidostā ieradās savas iemīļotās zilās krāsas tērpā. «Man kaut kā tā sagadās, ka man viss ir zils!» jokoja dziedātāja. Viņa par saviem talismaniem uzskatīja četrus fona dziedātājus – ar šo komandu būšot gana labi.

Svarīgākais