Kam pieder Māras Zālītes sirds?

© Vakara Ziņas

Šobrīd popularitātes zenītā ir gaišmatainā Māra Zālīte, kas, pateicoties šova «OKartes skatuve» vadītājas pienākumu pildīšanai, ir veiksmīgi nokļuvusi pašmāju slavenību apritē.

Aizvadītajā svētdienā Zālīte iejutās liktenīgās sievietes Merilinas Monro lomā Ķīpsalā notiekošajā «Magic Dance Expo» koncertā. Ārpus publiskās dzīves meitenei ir citas intereses, un lielākā no tām ir viņas puisis Kristaps.

Jaunā TV zvaigzne Māra Zālīte sarunā ar presi neslēpj, ka viņai ir puisis, un labprāt stāsta par abu pievēršanos veselīgam dzīvesveidam, taču no publiskas parādīšanas kopā ar draugu ir visai izvairīga. Aizvadītajā svētdienā meitene kopā ar deju grupas «Dzirnas» puišiem piedalījās «Magic Dance Expo» noslēguma koncertā un uz skatuves iejutās liktenīgās blondīnes Merilinas Monro tēlā. «Šī man ir pirmā pieredze profesionāli uzstāties uz skatuves kā dejotājai. Protams, skolas laikā es dejoju, taču sagatavoties šim priekšnesumam nebija viegli. Man bija interesanti iejusties šajā lomā, tas bija samērā liels pārbaudījums uz skatuves popularizēt Monro tipa sievietes vērtības, jo pašai dzīvē ir citas svarīgākas lietas,» »VZ« atzina Zālīte. Aizkulisēs »VZ« gan izdevās Zālīti notvert kopā ar viņas puisi skūpstāmies. Izrādās, Zālītes mīļotais pats ir saistīts ar skatuvi, tāpēc nebūt nebija greizsirdīgs, ka viņa draudzeni aplido vairāki stalti dejotāji. «Mans draugs Kristaps pats ir mūziķis, un man bieži nākas noskatīties, kā viņam apkārt spiedz meitenes. Tā kā viens otru saprotam,» teic Zālīte.

Svarīgākais