Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Spēkavīrs Vidzis šķīries pēc tik tikko gadu ilgām laulībām

© Vakara Ziņas

Pēc aptuveni pusotra gada kopdzīves tuvākajā laikā laulību ar savu sievu Aleksandru (25) grasās šķirt spēkavīrs Raivis Vidzis (36). Šķiršanās notiekot pēc abpusējas vēlmes: abi vienkārši izrādījušies viens otram nepiemēroti.

«Tā vienkārši sanāca,» »VZ« šķiršanos komentēja spēkavīrs Raivis Vidzis. «Tā jau dzīvē gadās, ka plāno vienu, bet sanāk kaut kas pilnīgi cits. Tas nav tik vienkārši.» Spēkavīrs teica, ka vismaz tuvākajā laikā atkal precēties negrasās, taču piebilda, ka vairs neesot tik kategorisks kā agrāk. «Loģiski, ka pagaidām par jaunām laulībām nedomāju. Kādreiz teicu, ka vispār nekad neprecēšos, taču apprecējos. Tagad par nākotni neko neteikšu, jo nevar zināt, kā dzīvē notiks. Ja iepriekš zinātu, kur kritīs, vienmēr spilvenu varētu palikt apakšā.»

Kad Vidzis iepazinās ar Aleksandru (toreiz uzvārdā Čuprika), viņa mācījās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, bet vēlāk studēja maģistrantūrā Biznesa augstskolā «Turība». Pāris iepazinās Sporta pedagoģijas akadēmijas sporta zālē. Pēc vairāku gadu pazīšanās 2010. gada 6. novembrī abi apprecējās Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā, svinības bija kādā viesu namā un izvērtušās gana plašas – bijis ap 80 viesu.

Jautāts par nākotnes plāniem, kad būs atgūts brīva vīrieša statuss, Vidzis atbildēja, ka patlaban esot diezgan aizņemts ar darbiem, bet vispār plānojot doties ceļojumā ar motociklu. «Jau pagājušajā gadā biju Norvēģijā un Spānijā. Domāju, ka šogad arī aizbraukšu. Konkrētu plānu man nav, un es vispār reti plānoju ceļojumus. Vienkārši sēžos un braucu,» tā Vidzis.