Feldmanes dēls vēro, kā pa skatuvi defilē mātes favorīts Markus Riva

© Vakara Ziņas

Pagājušajā nedēļā tirdzniecības centrā «Sky & More» jau piekto reizi norisinājās modes skate, bet šogad uz skatuves mēles jaunākos tērpus no veikala preču klāsta demonstrēja profesionāli modeļi, tostarp dziedātājs Markus Riva (Miķelis Ļaksa) un kādreizējais konkursa «Misters Latvija» finālists Andulis Vitte.

Ir jau pierasts, ja kaut kur ir Markus Riva, tad skatītāju rindās par viņu jūsmo televīzijas producente Iveta Feldmane. Šoreiz Feldmaņu dzimtu pārstāvēja TV dīvas dēls Rihards, kurš uz skati ieradās kopā ar draugu pulku.

Aktrises Leldes Vikmanes bijušais vīrs sabiedrisko attiecību speciālists Klāvs Radziņš pasākumu apmeklēja ar savu jauno sievu Viktoriju. Tiesa, pārim uz mēles notiekošais īpašu interesi neradīja: abi pasākuma laikā izmantoja iespēju izrādīt viens otram savas jūtas.

Modes pasākums bez pašmāju blondīņu piedalīšanās nav iedomājams: malkojot dzērienus un niekojoties ar uzkodām, skati vēroja uzņēmēja Marika Ģederte ar draudzeni Kristīni Lindenblati.

«Mis Rīga 2002» ieguvēja Līga Meinarte ar dzīvesbiedru Uģi Zemturi nu jau vairākus gadus saviesīgus pasākumus apmeklē tikai abi kopā. Arī šoreiz ieradās abi, kaut gan Zemturi viss notiekošais pamatīgi garlaikoja. Savukārt Meinarte pasākumā priecājās, satiekot daudzus sev pazīstamus cilvēkus.

Pēdējā laikā modes aktualitāte sievietēm ir «androgēnais» stiliņš (kad apģērba augšdaļā dominē vīriešu tērpiem raksturīgas detaļas). Nu šai tendencei seko arī TV3+ raidījuma «Zvaigžņu dienasgrāmata» vadītāja Jeļena Gricuka un dziedātāja Elli U (Elīna Usova).

Svarīgākais