Dziedošajam ugunsdzēsējam problēmas saglabāt darbu

© Vakara Ziņas

Šovā «OKartes skatuve» vietu pirmajā trijniekā joprojām nav zaudējis ugunsdzēsējs Jānis Buķelis: šoreiz viņš izpildīja savu oriģināldziesmu, un priekšnesumā palīdzēja sieva Dace ar abiem bērniem.

Šī bija pirmā reize, kad sieva kāpa uz skatuves kopā ar savu dziedošo vīru, tāpēc nav brīnums, ka uztraukums nebija pārgājis pat naktī notiekošajā ballītē.

Pašlaik Jānis Buķelis savā pamata darbavietā – Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā – paņēmis mēnesi garu atvaļinājumu, kas straujiem soļiem tuvojās beigu fāzei. Viņš gan cer, ka nebūs grūtās izvēles priekšā starp darbu un dalību šovā. «Es zinu, ka palikšu šovā līdz galam un uzvarēšu. Tādēļ ceru, ka man ugunsdzēsības dienests nāks pretī un atļaus paņemt bezalgas atvaļinājumu. Es tomēr nesu ugunsdzēsēju vārdu ne tikai Latvijā, bet pasaulē. Šo šovu taču skatās cilvēki visā pasaulē,» sarunā ar »VZ« puspajokam teica Buķelis.

Viņš vislabāk jūtas, dziedot rokmūziku, un atplaukst ikreiz, kad tiek pieminēta darbošanās grupā «Barrel» un uzstāšanās «Fontaine Palace». «Jā, tas ir mūzikas žanrs, kurā es jūtos vislabāk – man rokmūzika ir ļoti tuva. Protams, viens no maniem mērķiem arī šajā šovā ir kārtīgi nobliezt kādu no tiem gabaliem, kuru spēlēju grupā, tad redzēs, vai man izdosies šo sapni realizēt.» Izpildot oriģināldziesmu, Buķelim uz skatuves šoreiz pievienojās arī ģimene. «Šī ir pirmā reize, kad esmu uz skatuves blakus vīram. Biju ļoti uztraukusies – vēl tagad uztraukums nav zudis, kaut arī iepriekš jau tiku informēta, ka būs jādodas pie vīra uz skatuves,» atzina sieva Dace.

Svarīgākais