Berezinai un Pujātam tiek saglabāta mīlas ligzdiņa arī jaunajā šovā

© F64 Photo Agency

Pagājušajā nedēlā sākās dzīvība LNT šova «OKartes skatuve» telpās, kur ievācās pirmie divpadsmit šova jaunās sezonas dalībnieki. Pa šo laiku dzīvoklis piedzīvojis dažas pārmaiņas un uzlabojumus, bet viena lieta ir palikusi nemainīga – iepriekšējā šovā iepazīto dalībnieku Kristapa Pujāta un Sabīnes Berezinas mīlas ligzdiņa, tas ir, istabas vidū kopā sabīdītas gultas.

Šie ir pirmie divpadsmit jaunās «OKartes skatuves» sezonas dalībnieki. Katru nedēļu vājākajam dalībniekam šovs būs jāpamet, taču pirmās desmit nedēļas izbalsoto vietā ienāks kāds jauns dalībnieks. Pēdējās piecās nedēļās dalībnieku skaits tikai saruks.

Šova jaunākā dalībniece ir Lingita Lina Bopulu, kas jau pirmajā dienā visus pārsteidza ar spilgti rozā krāsas ietērpu. Šī ir ne tikai viena no mīļākajām, bet arī veiksmi nesošajām krāsām meitenes dzīvē. Jau pirmajā dienā viņa parādīja, ka ir ļoti čakla, un aktīvi rosījās gan virtuvē, gatavojot ēst, gan tīrot istabu.

Līdz ar ienākšanu šovā 20 gadu vecajai Anetei Stafeckai jeb Džūdai ilgāku laiku nāksies pavadīt atšķirtībā no sava desmit mēnešu vecā dēliņa. «Piektdienas būs mūsu laimīgās dienas, jo koncertos man būs iespēja satikt gan dēliņu, gan viņa tēti,» teic Džūda. Un cer, ka abi vīrieši tiks godam galā bez viņas.

Šī bija pirmā reize, kad plašākai publikai tika izrādītas jaunās mēģinājuma telpas. «Šeit būs skaņu izolējošs materiāls, un mēs vairs netraucēsim seriālam «Tikai nesaki man bizu» un viens otram,» smejoties atklāj Anete Volmane.

Ekskursiju pa šova telpām uzņēmās vadīt iepriekšējā šova glītākā meitene Anete Volmane un radio balss Mārtiņš Ruskis. Abi ar sajūsmu izrādīja guļamistabā ierīkoto klaču un baumu stūrīti, kur sev vietu atradušas dažādas spēles un, protams, uz to brīdi svaigākais »VZ« numurs.

Ierodoties šova telpās, šova organizatori bija sarūpējuši pārsteigumu iepriekš jau iepazītajiem mīlniekiem Sabīnei Berezinai un Kristapam Pujātam – viņu kopā sabīdītās gultas aizvien bija kopā istabas vidū. Tiesa, visai drīz tās tika aizbīdītas prom, jo Sabīne uz savu draugu bija par nez kaut ko saskaitusies. Vēlāk dusmas pārgāja, un gultas atkal ir kopā.

Kaspars BlūmsBlūmanis jeb Kašers piesaista ar savu īpatnējo ģērbšanās stilu un izskatu. Puisi visspilgtāk raksturo tetovējumi, kas ir tapuši spilgtu emociju iespaidā: balodis simbolizē mieru, savukārt bezdelīga –brīvību. Šos zīmējumus puisis ieguva pirms došanās brīvprātīgo darbā uz Zambiju. Rozi Kašers uztetovējis par piemiņu mirušajai krustmātei. «Es ar laiku gribētu aptetovēt visu ķermeni – man patīk daudzi krāsaini tetovējumi, kas atgādina par ko ļoti svarīgu manā dzīvē,» »VZ« stāstīja Kašers.

Svarīgākais