Berezinai ar Pujātu nāksies celt mīlas teletiltu Rīga–Liepāja

© Vakara Ziņas

Šovam beidzoties, katrs uz savu pusi devās mīlnieku pāris Kristaps Pujāts un Sabīne Berezina: meitene VIP istabiņā mielojās ar ēdienu, bet puisis savā kompānijā malkoja grādīgos. Izrādās, abu medusmēnesis ir beidzies un dzīves idille sašķobījusies: pārim nāksies pierast pie domas, ka katrs dzīvo citā pilsētā.

Kristaps Pujāts un Sabīne Berezina līdz pat šova «OKartes skatuve» finālam turējās kopā un, arī ritot balsojumam, viens otru uzmundrināja, kaut gan abi atradās konkurējošās grupās. Pēc šova visi dalībnieki devās atpūsties uz nakts klubu «Club Kino», un sākumā arī Pujāts un Berezina turējās blakus, bet vakara gaitā jau katrs atpūtās savā kompānijā. Uz jautājumu par savām attiecībām jaunieši gan skaidroja, ka viss esot kārtībā – vienkārši klubā esot daudz sen neredzētu cilvēku, kas katru velk uz savu pusi.

Taču īstais pārbaudījums abu attiecībām vēl tikai priekšā, jo Sabīne dzīvo Rīgā, bet Pujāts – Liepājā. «Es Rīgā īrēju istabiņu. Esam vienojušies, ka tad, kad Kristaps koncertēs Rīgā, viņš paliks pie manis. Kad es došos uz Liepāju, palikšu pie viņa. Bet par kopīgu dzīvesvietu pagaidām neesam domājuši,» teica Sabīne. Savukārt uz jautājumu, kā ikdienā viņi uzturēs savas attiecības, Pujāts tikai noteica: «Laiks rādīs! Es domāju, ka mums viss būs kārtībā!»

Svarīgākais