Jenny May šokē ar seksīgu tērpu

© Vakara Ziņas

Aizvadītajā nedēļā LNT šova «OKartes skatuve» koncertā pat lielāku uzmanību par konkursantiem izpelnījās viesa statusā uz skatuves kāpusī dziedātāja Jenny May: dziedātājas superīsā kleitiņa lika aizrauties elpai, un zālē sēdošie vecāki, iespējams, sāka skrupulozi rēķināt, vai viņu atvasēm ir pietiekams gadu skaits šādu skatu vērošanai.

Konkursanti paliek ēnā

Šā gada sākumā dziedātāja Jenny May (Maija Stuģe) kļuva par māmiņu meitiņai Sārai, taču visai ātri atgriezās uz skatuves un šobrīd ar pilnu sparu popularizē savu jaunāko dziesmu «Es gribu vēl mīlēt». Ar šo lipīgo latino hitu Jenny May uzstājās arī «OKartes skatuves» koncertā. Seksīgi garās kājas un īsā kleitiņa, kas vairāk demonstrēja, nekā piesedza, droši vien lika aizrauties elpai daudziem zālē un pie TV ekrāniem sēdošajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem. Pati dziedātāja par to vien pasmējās: «Kleitu man sagādāja mana 66 gadus vecā auklīte. Viņas meita Fatima dzīvo Kanādā un strādā modes biznesā. Palūdzu, lai viņa man atsūta pāris interesantus skatuves tērpus. Arī Latvijā ir daudz kleitu ar spīguļiem, bet es negribēju izskatīties pēc lētas disko bumbas. Dziesma, ko izpildu, ir diezgan «fifīga» un prasa arī seksīgu skatuves tēlu. Šī kleita ir kā radīta šai dziesmai.»

Pozējusi arī «Playboy»

Šomēnes dziedātāja pozējusi arī žurnāla «Playboy» pašmāju versijai un pat redzama uz vāka. Par šo fotosesiju Maija sākotnēji esot apspriedusies ar savu dzīvesbiedru Gati Babri, kuram pret to neesot bijis iebildumu. «Man piezvanīja un piedāvāja piedalīties fotosesijā, bet sākumā es pat tam nepiekritu, jo esmu bijusi gan «FHM», gan «Klubā» un man nebija intereses piedalīties šāda veida fotosesijā atkal. Tad man paskaidroja, ka bildēm nav obligāti jābūt erotiski atklātām un šī fotosesija būs drīzāk mākslinieciska. Apspriedu to ar savu draugu, viņam nebija iebildumu. Ar rezultātu gan neesmu pilnībā apmierināta, jo publicētas arī tādas bildes, kurām nebiju devusi savu akceptu,» stāsta dziedātāja.

Svarīgākais