Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Seriālu zvaigzne Hačisons apprecas ar 16 gadus vecu meiteni

© Vakara Ziņas

Par viņiem runā visa pasaule un nebeidz brīnīties – populārā seriāla «Pazudušie» un filmas «Zaļā jūdze» zvaigzne, 51 gadu vecais Dags Hačisons par sievu ir apņēmis nepilngadīgu meiteni – 16 gadus veco skaistuma karalieni un dziedātāju Kortniju Aleksu. Vai šī laulība vispār ir legāla?

Vecākiem nebija iebildumu

Amerika ir neierobežotu iespēju zeme! Šo apgalvojumu apstiprinājis arī aktieris Dags Hačisons, kura vārds plašākam skatītāju lokam kļuva pazīstams pirms vairāk nekā desmit gadiem ar nekaunīgā cietumsarga Pērsija lomu filmā «Zaļā jūdze» (1999). Plašu popularitāti aktieris iemantoja, spēlējot arī TV seriālos «Pazudušie», «Slepenās lietas» un «Millenium». Taču vislielāko uzmanību viņš izpelnījies, apprecoties ar dziedātāju un skaistuma konkursa laureāti Kortniju Aleksu, kas par viņu jaunāka 35 gadus. Hačisons ir trīs reizes vecāks par savu sievu un četrus gadus vecāks par savu sievastēvu. «Mēs pilnībā atbalstām šo laulību,» izdevumam «RadarOnline» apstiprinājusi meitenes māte Krista Stodena. «Dags ir brīnišķīgs cilvēks, un mēs viņu mīlam.» Savu atbalstu laulībām ir paudis arī Kortnijas tēvs, kuram nav iebildumu pret znotu, kas vecāks par viņu pašu: «Katrs tēvs var tikai vēlēties, lai viņa meita ir kopā ar tādu cilvēku.» Dažkārt pieņemt šādu lēmumu jaunas meitenes mudina grūtniecība, taču šajā gadījumā tāda nepieciešamība neesot bijusi. Kortnijas māte par savu meitu zinot visu – laulāšanās brīdī viņa esot bijusi jaunava. Pāri vienojot tikai un vienīgi mīlestība. Arī no tiesiskā viedokļa viss kārtībā: Amerikā drīkst laulāties 16 gadus vecas personas, ja vien vecāki šai savienībai dod piekrišanu.

Nesatricināmi kā klints

Skaisto, bagāto un vareno pasaulē ir zināmi daudzi pāri ar ievērojamu gadu starpību. Viens no pazīstamākajiem ir Holivudas zvaigznes Maikls Duglass un Ketrīna Zeta Džonsa, kurus šķir 25 gadu starpība. Viens otram jāvārdu pāris teica 2000. gadā, un šo desmit gadu laikā abi ir apliecinājuši, ka īsta mīlestība gadus neskaita. ZetaiDžonsai toreiz bija 31, bet Duglasam – 56 gadi! Viņš toreiz bija Holivudas zvaigzne ar daudziem miljoniem bankas kontā, viņa – savas karjeras sākumpunktā. Viņš – atkarību pārņemts cilvēks, kurš vairākas reizes ārstējies: oficiāli no alkohola, neoficiāli no seksa atkarības. Laulībā dzimuši divi bērni.

Tiesa, lai nepaliktu savas ievērojami jaunākās sieviņas ēnā un nenoplaktu viņas kaisle, Maiklam nācies nedaudz parūpēties arī par savu izskatu. Kā ziņo droši avoti, Duglass veicis vairākas plastiskās operācijas, tāpat aktieris regulāri papildina savu garderobi ar jaunu un sportisku apģērbu kolekciju. Diemžēl ne vienmēr viss ir paša cilvēka rokās: aktierim tika diagnosticēts ļaundabīgs rīkles audzējs. Duglass uzveica slimību, un šajā cīņā viņam blakus bija Ketrīna ZetaDžonsa. Arī šoreiz viņa atbalstīja savu vīru, tāpat kā to bija darījusi agrāk, – gan tad, kad Maikls Duglass ārstējās no seksa atkarības, gan tad, ka viņa dēls no iepriekšējās laulības Kamerons nonāca uz apsūdzēto sola.

Bīstamai robežai pāri

Jau septiņus gadus laimīgā laulībā ir nodzīvojuši arī kinozvaigzne Kevins Kostners un 21 gadu jaunākā vācu izcelsmes rokassomiņu dizainere Kristīna Baumgartnere. Laulībā dzimuši ir trīs bērni. Kostners un Baumgartnere iepazinās pirms vairāk nekā desmit gadiem golfa spēles laikā. Pēc tam viņi pazaudēja viens otru no redzesloka un atkal satikās 1998. gadā pilnīgi nejauši kādā restorānā. 2003. gadā pāris paziņoja par savu saderināšanos, bet 2004. gadā teica viens otram jāvārdu. Kevinam Kostneram šī ir otrā laulība. Ar savu pirmo sievu Sindiju viņš nodzīvoja laulībā 16 gadus. Pēc šķiršanās Kostners juties ļoti vientuļš, tādēļ viņš bija priecīgs, ka atradis jaunu mīlestību – Kristīnu. «Cilvēks vienmēr cenšas atrast mīlestību. Man tas bija izdevies, tādēļ nebiju pārliecināts, ka atradīšu to vēlreiz. Kad tas notika, pats biju pārsteigts. Tāpēc daru visu, lai to sargātu.»

Gadus un sievas neskaita

Pirmajiem trim laulības gadiem pāri tikuši britu rokzvaigzne Rods Stjuarts un viņa 26 gadus jaunākā dzīvesbiedre Penija Lankastere. Mūziķis savā dzīvē ir paspējis piedzīvot visīstāko mīlas jucekli. 70. gadu beigās Stjuarts apprecēja aktrisi Alanu Hamiltoni, kinozvaigznes Džordža Hamiltona bijušo sievu, kura drīz dāvāja viņam meitu Kimberliju un pēc tam vēl dēlu Šonu. 1982. gadā Stjuarta un Hamiltones attiecības sabruka, kad koncerta laikā Losandželosā pēkšņi pie apvāršņa parādījās dziedātāja bijusī draudzene Brita Eklande. Laulāto vidū izcēlās strīds, kura rezultātā mūziķis nakts laikā savu sievu vienkārši izmeta no koncertturnejas autobusa. Pēc gada pāris oficiāli izšķīrās. Hamiltones vietu pie Roda sāniem drīz vien ieņēma modele Kellija Emberga (viņa dāvāja meitiņu Rūbiju), bet vēl pēc kāda laika – apburošā jaunzēlandiešu foto modele un aktrise Reičela Hantere (šajā laulībā dzimuši divi bērni). Hanteres un Stjuarta attiecības ilga deviņus gadus, bet oficiāli viņu laulība tika šķirta tikai 2005. gadā. Laulības šķiršanu tiesā pieprasīja Stjuarts, jo mūziķis bija saderinājies ar modeli Peniju Lankasteri, kura gaidīja bērniņu. Puisēns tika nosaukts par Elisteru Vollesu. Šā gada februārī pārim piedzima vēl viens puisēns Eidens. Stjuarts savu solījumu bija pildījis. Pēc Elistera nākšanas pasaulē viņš bija teicis: «Ticiet, es daru visu, kas manos spēkos, lai mums būtu vēl viens bērns. Taču es neesmu vairs Supermens. Esmu vīrietis, kuram jau pāri 60.» Viņa sieva Penija gan domā citādi: «Viņš runā muļķības. Viņš ir Supermens!»