Agneses Zeltiņas dēls nerunā latviski

© Vakara Ziņas

Aktrise Agnese Zeltiņa nedēļas nogalē pludmales «Havana Club Lounge» atklāšanas pasākumu apmeklēja kopā ar savu dēlu Robiju. Deviņus gadus vecais puika jau ir diezgan patstāvīgs un pēc mātes uzmanības sevišķi nealkst: labprātāk pavada laiku, kopā ar draugu spēlējoties smiltiņās, nekā esot blakus mammai.

Puika beidzot sabiedrībā

Aktrise Agnese Zeltiņa Dzintaru pludmalē ieradās dēla Robija un kāda viņa drauga pavadībā – abi zēni ātri vien iejutās ballītē, un Zeltiņa varēja netraucēti vadīt laiku, čalojot ar savām draudzenēm. Zeltiņas dēls vairāk laika pavada kopā ar tēvu, tāpēc nav brīnums, ka, kā novēroja »VZ«, pat ar pludmalē esošo vecmāmiņu zēns runāja krieviski. Jāatgādina, ka bērns dzimis Zeltiņas attiecībās ar dīdžeju Aleksu Dubasu: abi apprecējās 2001. gadā, bet 2007. gada septembrī laulība tika oficiāli šķirta. Lai gan toreiz aktrise pašmāju medijiem stāstīja, ka dēlu audzinās abi vecāki kopīgi, pēdējos gadus Robijs pavadījis Maskavā kopā ar tēvu, kurš tur pazīstams kā radiostacijas «Sudraba lietus» dīdžejs.

Meita veido pati savu PR

Savulaik Zeltiņa publiskus pasākumus apmeklēja kopā ar meitu Mariju Romiju, kas visai ātri nogura no abām pievērstās uzmanības: kamēr mamma smaidīja fotokamerām, meita gražīgi centās vairīties no tām. Nu tikko kā pilngadību sasniegusī meitene uzmanību piesaistījusi, uzsākot kopdzīvi ar sava tēva draugu uzņēmēju Intu Jansonu, kurš par Mariju Romiju ir 24 gadus vecāks, turklāt abu romāna dēļ vīrietis pameta savu ģimeni. Līdz ar šo attiecību sākšanos Marija Romija nez kāpēc attiecībās ar presi kļuvusi daudz daiļrunīgāka – vairākos žurnālos padsmitniece visai pašpārliecināti izteikusies par savu dzīves uztveri un attiecībām ar tēva draugu.