Ar­tū­rs Skrastiņš aizmūk no jaunā seriāla

© f64

Līdz pat 14. jū­ni­jam da­žā­das Rī­gas vie­tās tiek fil­mēts jauns Krie­vi­jas se­ri­āls «Ap­ga­ba­la drā­mas te­āt­ris», ku­rā pie­da­lī­sies arī vir­kne Lat­vi­jas ak­tie­ru. Aiz­va­dī­ta­jā ne­dē­ļa fil­mē­ša­nas lau­ku­mā pa­vie­so­jās arī »VZ«, lai pa­vē­ro­tu, kā ak­tie­rim Lau­rim Dzel­zī­tim vei­cas ar ie­ju­ša­nos mi­li­ča lo­mā. Fil­mē­ša­nas starp­lai­kā Dzel­zī­tim nā­cās ap­zva­nīt ko­lē­ģus, lai at­ras­tu pēk­šņi «no tra­ses no­lē­ku­šā» Ar­tū­ra Skras­ti­ņa aiz­vie­to­tā­ju.

Jau no ap­rī­ļa bei­gām Rī­gas ie­lās no­tiek Krie­vi­jas TV se­ri­āla «Ap­ga­ba­la drā­mas te­āt­ris» («Ob­ldram­te­atr») fil­mē­ša­na. Pa­re­dzams, ka ta­jā pie­da­lī­sies po­pu­lā­ri Krie­vi­jas ak­tie­ri – Jev­ge­ņijs Ci­ga­novs, Alek­sejs Se­reb­rja­kovs, Alek­sandrs Iļ­jins, Ma­ri­ja Maš­ko­va, An­drejs Mer­zli­kins, kā arī ve­se­la vir­kne paš­mā­ju la­bā­ko ak­tie­ru. 4. mai­ja pēc­pus­die­nā kā­dā pus­pa­mes­tā Ģer­trū­des ie­las mā­jas iekš­pa­gal­mā se­ri­āla va­ja­dzī­bām ti­ka fil­mē­ti sā­džas ska­ti, ku­ros fil­mē­jās arī ak­tie­ri Lau­ris Dzel­zī­tis un Di­dzis Jo­novs. Abiem uz­ti­cē­tas mi­li­ču lo­mas. «Ir in­te­re­san­ti dar­bo­ties ša­jā pro­jek­tā. Ar krie­vu va­lo­du man nav pro­blē­mu, ta­ču es do­mā­ju, ka bei­gās ma­nu tek­stu kāds dub­lēs, lai ne­dzir­dē­tu sa­vā­do ak­cen­tu,» prā­to Dzel­zī­tis.

Vie­nā no lo­mām sā­kot­nē­ji ti­ka pa­re­dzēts ie­sais­tīt arī Ar­tū­ru Skras­ti­ņu, un vi­ņam pie fil­mē­ša­nās bū­tu jā­sāk ķer­ties šīs ne­dē­ļas bei­gās, to­mēr šis ak­tie­rim ir pā­rāk sa­springts laiks, jo šo­ne­dēļ Dai­les te­āt­rī no­tiek iz­rā­des «Ama­dejs» pirm­iz­rā­de. Gal­ve­nā lo­ma iz­rā­dē at­vē­lē­ta tie­ši Skras­ti­ņam, līdz ar to, pēc ko­lē­ģa Dzel­zī­ša skaid­ro­ju­ma, ne­kam ci­tam lai­ku vel­tīt viņš ne­var.

Svarīgākais