Gustavo vairās no savu attiecību publiskošanas

© Vakara Ziņas

Re­pe­ri Gus­ta­vo jau il­gā­ku lai­ku sais­ta ro­man­tis­kas at­tie­cī­bas ar vei­ka­la «G-Star Raw» va­dī­tā­ju De­ni­ju Lau­vu. Abi ko­pā ap­mek­lē­ja arī ūdens­prie­ku vei­ka­la «Port Ma­na­na» at­klā­ša­nu, tie­sa, mū­zi­ķis lab­prā­tāk ru­nā par at­tie­cī­bām ar sa­vu mā­su, ne­vis drau­dze­ni.

Mū­zi­ķa Gus­ta­vo (Gus­tavs Bu­te­lis) mā­sa An­na Bu­te­le ir di­zai­ne­re, vi­ņas jaun­ākais vei­kums ir vei­ka­la «Port Ma­na­na» in­ter­jers. At­klā­ša­nas pa­sā­ku­mā to ie­ra­dās no­vēr­tēt arī brā­lis, tur­klāt ko­pā ar drau­dze­ni De­ni­ju Lau­vu. Abi vai­rī­jās no fo­to­grā­fiem, arī sa­vas at­tie­cī­bas pub­lis­ki ko­men­tēt ne­vē­lē­jās. Līdz šim Gus­ta­vo bur­zi­ņus ap­mek­lē­ja vai nu viens, vai ko­pā ar mā­su An­nu.

To, ka mū­zi­ķa dzī­vē ir ie­nā­ku­si mī­les­tī­ba, var no­prast vien pēc pa­ša iz­tei­ku­miem da­žās in­ter­vi­jās. Tā, pie­mē­ram, pērn jū­ni­jā, stās­tot par sa­vu al­bu­mu, Gus­ta­vo bil­da, ka vi­ņa dzī­ve sa­stā­vot ti­kai no marš­ru­ta mā­jas–stu­di­ja, ta­ču ci­ta star­pā ie­mi­nē­jās, ka vi­ņa drau­dze­ne šā­du aiz­ņem­tī­bu uz­tve­rot ar sa­prat­ni.

Sa­lī­dzi­not ar ci­tiem ama­ta brā­ļiem, Gus­ta­vo ofi­ci­ālo drau­dze­ņu sa­raksts ir vi­sai pie­ti­cīgs. Ie­priekš vi­ņu sais­tī­ja ro­man­tis­kas at­tie­cī­bas ar po­li­ti­ķa Kār­ļa Leiš­kal­na jaun­āko mei­tu Dār­tu (ta­gad vi­ņa ir ko­pā ar Lat­vi­jas Na­ci­onā­lā te­āt­ra ak­tie­ri Ar­tu­su Kai­mi­ņu), bet pēc šo at­tie­cī­bu bei­gām īsu brī­di par Gus­ta­vo sirds­dā­mu ti­ka dē­vē­ta TV dī­va Elī­na Doļ­ģe. Ar sa­vu šī brī­ža drau­dze­ni De­ni­ju re­pe­ris esot ie­pa­zi­nies pērn va­sa­ras sā­ku­mā kā­dā drau­gu bur­zi­ņā, un vi­sai ātr­i abu star­pā dzi­mu­šas sim­pā­ti­jas. Ne­ska­to­ties uz to, ka abi ko­pā ir gan­drīz ga­du, pub­lis­kus pa­sā­ku­mus vi­ņi ko­pā tik­pat kā ne­ap­mek­lē.

Svarīgākais