"Musiqq" sevi Beļģijā prezentē "mikimaušu" krekliņos

© Publicitātes foto

29. aprīlī «Sapņu fabrikā» notika grupas «Musiqq» pirmais lielais koncerts «Dzīve izdodas», kur mūziķus bija iespējams satikt pirms došanās uz Diseldorfu, kur norisināsies starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss. Pirms tam gan puiši sevi atrādīja arī Beļģijā.

Pirms lielās Eirovīzijas puiši no «Musiqq» labi pastrādājuši: izdevuši eiro dziesmas «Angel In Disguise» singlu, uzsākta dziesmas veicināšanas kampaņa Vācijas radiostacijās un TV. «Musiqq» pirms divām nedēļām viesojās Amsterdamā, kur sniedza daudzas intervijas un uzstājās klubā «Air», bet šopirmdien Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris atgriezās no savas dziesmas veicināšanas vizītes Beļģijā.

Uz šo valsti mūziķi kopā ar kompānijas «Mikrofona ieraksti» pārstāvi devās jau pagājušajā piektdienā un pavadīja tur visas Lieldienu brīvdienas, uzstājoties, filmējoties un sniedzot intervijas gan radio, gan TV, gan arī interneta mediju un lielāko beļģu laikrakstu žurnālistiem. Emīls »VZ« pauda gandarījumu par šo vizīti: esot bijusi iespēja aprunāties ar Beļģijas Eirovīzijas dziesmu konkursa galveno komentētāju, kura viedoklis bieži vien ir izšķirošais Beļģijas TV skatītāju balsojumā. «Brauciens izdevās!» apmierināts bija Emīls. Četru dienu laikā bijis daudz interviju, tikšanās ar publiku, radošu kontaktu dibināšana, uzstāšanās utt. «Musiqq» uzstājušies arī ļoti populārā «TV Limburg» pārraidē «Eurosonggekte», kas translēta tiešraidē. «Atsauksmes no vietējiem medijiem bija ļoti, ļoti pozitīvas. Jo vairāk viņiem bija iespēja dzirdēt dziesmu «Angel In Disguise», jo vairāk tā viņiem patika,» norāda «Mikrofona ierakstu» pārstāve Gerda Serdante. «Maz bija tādu, kas neprognozētu viņiem vietu finālā. TV producenti uzteica arī abu mūziķu attieksmi un labās komunikācijas spējas. Mums praktiski nebija neviena brīva mirkļa, jo intervija sekoja intervijai un pasākums sekoja pasākumam.»

Svarīgākais