Ušakova trusis maina dzimumu

© F64

Pagājušā gada nogalē Santaklausa Rīgas mēram Nilam Ušakovam dāvātais trusis nav bijis vīriešu dzimtes pārstāvis, kā to sākotnēji uzskatīja LNT ziņu žurnāliste Dana Albrehta Untāle. Jāatgādina, ka tieši viņa tika pie Ušakovam dāvinātā truša.

Šonedēļ Rīgas 1. slimnīcā preses konferences laikā Nils Ušakovs pavaicāja truša saimniecei, LNT ziņu žurnālistei Danai Albrehtai Untālei, kā klājas viņam savulaik iedāvinātajam trusim, un no žurnālistes izdzirdēja visai interesantus jaunumus: atklājies, ka sākotnēji par Nilu sauktais trusis ir meitene un to tagad sauc par Ušīti. «Mēs mājās viņu visu laiku uzrunājām kā puisi – nu, kā iet, Nil? Ko esi šodien sadarījis? Taču tagad mums ir maza princesīte, ko saucam par Ušīti,» stāstīja žurnāliste.

»VZ« jau rakstīja, ka pirms Ziemassvētkiem Santaklauss ar Nilu Ušakovu noslēdza sadarbības līgumu, kā arī savstarpēji apdāvinājās. Tā kā šis ir Zaķa gads, Santaklauss uzdāvināja mazu trusīti (mērs vecītim dāvināja ziemas cimdus). «Man mājas ir trīs kaķi, kas, ieraugot kaut ko mazu un baltu, to mēģinās nograuzt,» pēc tam bažījās Ušakovs. Tolaik dzīvnieciņš bija pārāk mazs, lai tam noteiktu dzimumu, taču AlbrehtaUntāle jau bija nolēmusi to nosaukt par godu domes priekšsēdētājam – vai nu par Nilu, vai par Nilīti.

Svarīgākais