Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas

24 pašmāju slavenību vēlējumi 2024. gadam. Lai piepildās! 

© Pixaby

Mēdz teikt: kā jauno gadu sagaidīsi, tāds būs viss nākamais gads. »Vakara Ziņas» piedāvā ielūkoties, kā gadumiju sagaidīja pašmāju slavenības, un ieklausīties viņu iedvesmojošajos vēlējumos. 

Prieku, mieru un mīlestību!

«Lai jaunais gads tev nes prieku! Lai jaunais gads tev nes mieru! Lai jaunais gads tev nes mīlestību! Laimīgu jauno gadu!» vēl populārais mūziķis Dons.

Spēcīgu šo Pūķa gadu!

«Mēs saglabājam mums mīļākās, skaistākās atmiņas fotogrāfijās un albumos. Ikdiena nesastāv tikai no tā. Ir dienas, kurās nav smaidi, ir nesaprašanās vai ir grūti, tās mēs nesaglabājam. Mēs saglabājam un dalāmies ar tiem mirkļiem un atmiņām, kas atgādina, cik svarīgi ir būt viens otram, un dod spēku pat šķietami grūtākajos dzīves brīžos. Laimīgu, spēcīgu šo Pūķa gadu!» vēl hokejists Sandis Ozoliņš un viņa sieva Ina Ozoliņa.

Lai mūsu Latvija ir droša, brīva un plaukstoša!

«2024. gadā mieru, pacietību, optimismu, mīlestību, jo tās nekad nav par daudz! Lai mūsu Latvija vienmēr ir droša, brīva un plaukstoša!» vēl veselības ministrs Hosams Abu Meri un viņa sieva Linda.

Lai sen lolotie sapņi realizējas!

«Laimīgu jauno gadu, draugi! Lai sen lolotie sapņi realizējas, mājās ir miers, sirdī mīlestība un, ejot pretī jaunā gada mērķiem, veselība ir galvenais sabiedrotais!» vēl TV raidījumu vadītāja Baiba Vītiņa.

Lai naudiņas tik daudz, cik putnu Liepājas jūrmalā!

«Novēlu mums visiem laimi, veselību, prieku, radošumu, veiksmi, mīlestību un naudiņas tik daudz, cik putnu un jūras sū.. ir šobrīd Liepājas jūrmalā!» tā vēl Liepājas teātra aktrise Signe Dancīte.

Esiet laimīgi!

«Pirms vairākiem gadiem kādai paziņai jaunajā gadā novēlēju harmoniju un stabilitāti, uz ko viņa man laipni atbildēja, ka nevar pieņemt šo novēlējumu, jo viņa nevēlas ne vienu, ne otru... Tajā brīdī tas mani pārsteidza, bet - tas taču ir pašsaprotami, ka mēs esam tik ļoti dažādi un tikpat atšķirīgi ir mūsu sapņi un vēlmes.

Tas, ko no sirds gribu vēlēt jums, mani draugi, ir necensties ielikt kvadrātu trijstūra figūrā!

Esiet laimīgi, lai ko tas arī jums nozīmētu! Ceru, ka pret laimi jums iebildumu nav,» tā modes eksperte un TV raidījumu vadītāja Maija Silova.

Laimi, mīlestību un mieru!

Mūziķis Mārcis Judzis jauno gadu sagaidījis kopā ar savu mīļoto sievieti Līvu Amduri. «Laimi, mīlestību un mieru… Tas manā salūtiņā! Piu!»

Lai drosme pateikt «jā» visam jaunajam!

«Lai maģisks, iedvesmas piepildīts, drosme pateikt «jā» visam jaunajam, prast saskatīt un novērtēt to, kas jau ir dots! Lai top jaunais gads!» vēl volejbolists Mārtiņš Pļaviņš ar sievu Lieni.

Lai nepiespiesti un viegli!

TV3 laika ziņu moderatore un divu meitu mamma Rūta Dvinska gadumijā vēlas: «Tik nepiespiesti un viegli tas atnāca, lai tā arī paiet!»

Lai skaistu un labu darbu un domu pilns gads!

Operdziedātāja Anta Jankovska un viņas vīrs Biančini Džuzepe sūta sveicienus no Itālijas:

«Lai jaunais gads ar jauniem sapņiem nāk. Un jauniem ceļiem, kas vēl jāiesāk! Lai skaistu un labu darbu un domu pilns 2024. gads!»

Pretim jauniem izaicinājumiem!

«Pretim jaunajam gadam! Pretim jauniem izaicinājumiem, iespējām un pārsteigumiem!» Saeimas deputāte Ramona Petraviča jaunā gada sveicienus sūta no Montekarlo.

Būsim laimīgi, mīļie cilvēki!

«Brīdis pirms, brīdis pēc un pa vidu kaut kas no sirreālisma... Būsim laimīgi, mīļie cilvēki!» no savas Ziemeru muižas vēl teātra režisore Dita Balčus un viņas meitas - aktrise Egija Silāre un populārā mūziķe Elizabete Balčus.

Uzsmaidīsim viens otram!

«Uzsmaidīsim viens otram arī 2024. gadā!» mums vēl dziedātāja Ieva Sutugova.

Lai labvēlīgs un mierīgs jaunais gads!

«Mūsu ģimene novēl visiem laimīgu jauno gadu! Lai laipni, mierīgi, patīkamiem atklājumiem un skaistiem sasniegumiem bagāti! Lai patiesi skaists, labvēlīgs, mierīgs un notikumiem piepildīts jaunais gads ikvienam no jums!» gadumijā vēl aktrise un Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra direktore Dana Bjorka.

Lai prieks katrā sirdī!

«Lai prieks valda katrā mājā un katrā sirdī!» vēl modes māksliniece Elita Patmalniece un viņas draugs Guntars Lūsis.

Dzīvosim draudzīgi!

«Tas neprasa. Tas vienkārši nāk ar joni, minūte minūtē, sekunde sekundē. Nāk, lai veselas 365 dienas mēs ar to draudzētos. Pieņemtu, mācītos, skolotos, baudītu, piedzīvotu. Lai tas viss tā arī notiek! Priecīgi, krāsaini, cerīgi un saticīgi! Laimīgu jauno, 2024. gadiņu! Dzīvosim draudzīgi!» aicina pasākumu organizatore, radošās apvienības «Skudras metropole» vadītāja Gundega Skudriņa.

Lai topam labāki!

«Zeme jau atkal veikusi pilnu apgriezienu ap sauli! Viss turpinās. Kādam ir ziema, kādam vasara. Kāds skumst, kāds priecājas. Visi esam kustībā.

Un, kamēr vien kustamies, kamēr esam, lai topam labāki!

Lai jums izdodas realizēt savas vislabākās ieceres, lai kopā topam vēl spēcīgāki, vēl veiksmīgāki, vēl mīlošāki, vēl varošāki! Dodamies tālāk!» saka alpīnisti Kristaps un Kristīne Liepiņi.

Mieru un labestību!

«Dodamies pretim 2024. gadam... Mieru, labestību un laimi mums visiem,» vēl Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra aktrise Jūlija Berngardte.

Lai katra gada minūte ir dzīves vērta!

«Es novēlu jums visiem brīnišķīgu jauno gadu!

Drosmi un enerģiju sasniegt savus sapņus, smieties, mīlēt, dejot un dziedāt no visas sirds!

Lai katra šī gada minūte ir dzīves vērta!» vēl šarmantais franču soprāns, operas dīva Perīna Medofa.

Kaut kas skaists ir pie horizonta…

«Kaut kas skaists ir pie horizonta,» cerīgi saka «Veselības centra - 4» dermatoloģe, preventīvās medicīnas speciāliste Dr. Med. Jana Janovska. Viņa jauno gadu sagaidījusi Diseldorfā Vācijā, kurp jau pērn viņu aizvedusi liela mīlestība.

Visu labāko!

«Novēlu katram jaunajā gadā izmēģināt ko jaunu! Laimīgu, piedzīvojumiem pilnu 2024. gadu! Visu labāko!» vēl dziedātāja Olga Rajecka un viņas vīrs, skaņu inženieris Ivo Bankavs.

Veiksmi un veselību!

«Veiksmīgu un veselīgu 2024. gadu!» novēl aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone un viņas vīrs Elvings Eklons.

Pilnas kabatas finanšu!

«Patiesi mīlestības un pateicības pilni vēlējumi jaunajā gadā! Lai radošums, finansējums un veselība birst kā vitamīni un ir pilnas kabatas un sirdis!» saka skatītāju mīlētais aktieris Jānis Jarāns.

Laimīgu jauno, 2024. gadu!

Laimīgu jauno, 2024. gadu mums visiem vēl tautā mīlētā dziedātāja Marija Naumova un viņas vīrs, uzņēmējs Raitis Bullītis.