Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

"Amoralle" radītāja Inese Ozola: Visvairāk vajag savaldzināt sevi

© Instagram

Dažreiz mēs steidzamies paspēt, izdarīt, paveikt… Un mēs darām, paspējam, paveicam. Uzvarējām – neuzvarējām… Kļūdījāmies, sapratām, izlabojām un… aizsteidzāmies tālāk,» saka modes zīmola «Amoralle» radītāja un īpašniece Inese Ozola.

«Šajā jezgā tik viegli ir pazaudēt sevi… Viens mirklis, un pamani, ka esi pazudusi. Pazudusi pati sev, mīļajai - un vairs neskaties priecīga sev pretī spogulī un domās vairs nesarunājies ar sevi mīļi… Tu esi pazudusi pati sev,» viņa secina, savās pārdomās daloties ar saviem «Instagram» draugiem un sekotājiem. «Tad es zinu, ka vajag apsēsties un vērot, un caur miglu mēģināt ieraudzīt ceļu atpakaļ pie sevis. Klusēt un nekustēties. Nepadoties. Gaidīt… Gaidīt ceļu pie sevis. Un tad atkal mirdzošām acīm uz sevi paskatīties… Domās apskaut un skriet tālāk. Līdz nākamajai reizei. Nekas jau tāds. Parasta spēle jautrībai. Pazust un atkal atrasties. Paslēpes,» tā viņa raksturo savas šā brīža sajūtas.

«Visvairāk vajag savaldzināt sevi. Mīlēt sevi. Priecāties par sevi un atbalstīt sevi! Mīļi sarunāties ar sevi. Nesen veikalā ienāca kāda dāma, viņa meklējot kaut ko īpaši valdzinošu, tādēļ atnākusi uz «Amoralle». «Tas ir brīnišķīgs kompliments, paldies sirsnīgs par to!» tā viņai teicu un piedāvāju mūsu īpašos tērpus romantiskam vakaram - bodijus, peņuārus… Es biju sajūsmā par tik rūpīgu pieeju izvēlei - viss tika fotografēts, apspriests un izpētīts. Kad aprunājāmies, izrādījās, ka romantiskais vakars viņai ir pašai ar sevi… Es esmu sajūsmā, joprojām smaidu… Smaidu un apbrīnoju! Un, ja tā padomā, iespējams, ka tieši tur ir meklējams īstais sākums patiesi skaistam stāstam… Romantiskam stāstam mūža garumā.»