Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Mika Dukura sirdi iekarojusi uzņēmēja Endija Kalniņa

© Instagram

«Daži var teikt, ka par agru, bet tas ilgi tika gaidīts, un mēs ejam spēcīgi uz priekšu!» tā mūziķis Miks Dukurs savā «Instagram» kontā parakstījis visai pikantas fotogrāfijas, kurās atklāj, ka viņa sirdi iekarojusi uzņēmēja Endija Kalniņa, zināma kā Kalendy.

Miks Dukurs oktobra sākumā sociālajos tīklos paziņoja, ka kopdzīve ar sievu Lauru ir beigusies. Viņš publicēja dziesmu «Centies kāpt», sakot, ka tā raksturo ļoti jaudīgu dzīves posmu. «Man šķiet, ka dziesma ieguvusi otro elpu, citu jaudu, jo tās vēstījumu tā pa īstam sajutu tikai tagad, kad piedzīvoju ļoti lielas pārmaiņas savā privātajā dzīvē. Nozīmīgs dzīves posms - laulība ar manu sievu Lauru Dukuri - ir noslēdzies. 11 skaisti gadi, divi superīgi bērni un daudz kopīgi izdzīvotu kāpumu un kritumu, taču mēs uztveram to cik iespējams viegli un ir jāturpina kāpt! Sanāk krist, notīrām drēbes un turpinām ceļu jau citādi. Joprojām kā draugi, kā mīloši vecāki saviem bērniem un atbalstot vienam otru. Draugi, viss būs labi!»

Pēc ierakstiem sociālajos tīklos noprotams, ka laulība oficiāli šķirta 5. decembrī. Un mūziķim viss ir labi - viņam līdzās ir mīļotā sieviete Endija, kura pēdējā laikā arī aktīvi nodarbojas ar Mika turnejas reklamēšanu «Instagram».

«Laiks rādīs, vai būs kā dziesmā,» saka Miks Dukurs, kurš kopā ar savu mīļoto sievieti sarakstījis jaunu balādi «Eternity».