Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Maksims Busels: Mēģinājums nav spīdzināšana

© Dmitrijs SUĻŽICS, MN

«Un tā, draugi, šīs dienas ziņas no teātra un kino aktiera: es iesniedzu pieteikumu dalībai «Supernova 2024» konkursā!» paziņojis skatītāju mīlētais Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris Maksims Busels

«Ilgi domāju par to, un, protams, radās šaubas, bet galu galā izlēmu tomēr pamēģināt! Kā es vienmēr saku: «mēģinājums nav spīdzināšana»,» viņš raksta saviem «Instagram» draugiem un sekotājiem.

Ir noslēgusies dziesmu pieteikšana Latvijas Televīzijas konkursam «Supernova» - Eirovīzijas nacionālajai atlasei šogad iesniegtas 108 dziesmas. Konkursa televīzijas tiešraidēs februārī skatītājiem atkal būs iespēja lemt, kuram mūziķim vai grupai uzticēt godu un atbildīgo uzdevumu pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2024. gada maijā Malmē Zviedrijā.

«Es nezinu, kas no tā iznāks, bet man šķiet, ka šogad man būs ko teikt un ar ko padalīties ar jums. Sekojiet līdzi jaunumiem!» aicina talantīgais skatuves mākslinieks, kuru plašāka publika iepazina krāšņajā TV3 deju šovā «Dejo ar zvaigzni» (2022), kur pārī ar dejotāju Lizu Maniju viņi plūca uzvaras laurus.

Savukārt nupat notikušajā «Spēlmaņu nakts 2022/2023» ceremonijā Maksims Busels ieguva skatītāju simpātiju balvu kā gada labākais aktieris - par titullomu izrādē «Hamlets», ko Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī iestudējis režisors Viesturs Kairišs.

«Tas tiešām ir milzīgs pagodinājums, mīļie skatītāji, saņemt gada svarīgāko un galveno balvu par Hamleta lomu! Paldies Viesturam Kairišam par uzticēšanos, ka viņš redzēja mani šajā lomā, un, protams, manam teātrim un visiem, kas atbalstīja! Mīlu!» viņš vēlāk rakstīja savā «Instagram» kontā.